Xerrada amb col·laboració amb l’ l’ONG Aigua per al Sahel, sobre Burkina i Benín

Ha anat molt bé la conferència que hem fet dijous 10 de març a la Biblioteca Ignacio Iglesias-Can Fabra de Sant Andreu. Arran d’un viatge a Burkina a l’any 1991, es va crear l’ONG per a la Justícia Global, Aigua per al Sahel, l’any 1993. I arran de dos viatges, a Benín i Burkina Faso, anys 2017 i 2018 s’ha escrit el llibre “La Kora i el Griot” Això és el que hem explicat aquesta tarda, amb imatges, a un públic atent i participatiu. Els viatges ens canvien i canvien el món.

Montse, Conxita i Rosa

2 comments

  1. Va ser molt interessant!!!
    Segueixo els llibres de la Conxita, son un imprescindible quan vaig de viatge. I també son genials per viatjar desde el sofà sense moure’s de casa.
    Moltes gracies a totes per l’estona tan bonica i agradable que varem passar.
    Endavant!!!!

    1. Moltes gràcies Núria pel teu suport! Espero poder-nos trobar el dia 6 a Sarrià per fer xerrada sobre Benín i Burkina Faso. Tinc ganes de veure la teva exposició de quadres sobre el teu viatge a Benín.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s