Moment màgic a la Biblioteca Vapor Badia

La presentació del nou llibre avui a la Biblioteca Vapor Badia ha estat un moment màgic que ha transcendit més enllà de les pàgines. En un ambient acollidor i ple d’expectació, els assistents han tingut l’oportunitat de connectar amb les històries fascinants de la Conxita i la Rosa Pi, dues exploradores de l’ànima humana a través dels seus viatges i relats. L’Anna Sallés, amb la seva eloqüència característica, ha donat vida a la presentació amb un discurs emotiu i inspirador, destacant la profunditat del treball de la Conxita i la seva capacitat per capturar les sensacions i emocions més subtils dels seus viatges. Jo he tingut l’honor de presentar a la Conxita i a la Rosa, compartint amb l’audiència la seva apassionant trajectòria literària i personal.

Amb cada paraula, he intentat transmetre la seva dedicació i amor per l’escriptura, així com la profunda connexió que tenen amb els seus viatges i les seves experiències. És inspirador veure com les seves aventures han marcat les seves vides i com ho capturen amb tanta bellesa en els seus llibres. Després de la presentació, les autores han ofert un moment especial de proximitat amb els lectors, signant exemplars dels seus llibres i compartint anècdotes personals amb cada seguidor. Mentre això succeïa, jo ja havia acabat la meva intervenció i vaig decidir capturar l’essència de l’esdeveniment a través del dibuix. Amb cada traç, he intentat reflectir la màgia de l’escenari, amb els protagonistes immersos en una conversa captivadora mentre l’audiència observava amb interès. En definitiva, l’experiència d’avui ha sigut una celebració de la cultura, l’aventura i la connexió humana. Ha sigut un honor ser part d’aquest moment inoblidable i compartir-lo amb tots vosaltres. Gràcies per fer-ho possible.

Agustí Bartolomé
Agustí Bartolomé i Anna Sallés col·laboradors del llibre

Aquesta tarda hem gaudit amb la presentació del nou llibre de la Conxita, “Empremtes de La Ruta de la Seda” a la biblioteca Vapor Badia. S’ ha creat un ambient molt agradable i distès. Per a mi ha estat tot un regal poder compartir la taula amb la Conxita i la Rosa i presentar junt amb l’Agustí a aquestes dues dones tant viatgeres i que t’engresquen a donar-ho tot.

Anna Sallés

Reportatge del fotògraf i viatger Esteve Barnola

Deixa un comentari