Llibres publicats

Aquest llibre el componen els relats dels viatges que va fer l’autora a Benín i a Burkina Faso entre el 2017 i el 2019. Amb la seva amiga Rosa, emprenen aquestes rutes per endinsar-se a l’Àfrica negra i connectar amb la seva terra i la seva gent. L’autora ens transmet la seva passió per recórrer món i ens anima a fer un intercanvi intercultural, per aprendre d’altres cultures i maneres de viure. Ens explica la seva vivència intensa i enriquidora de les rutes solidàries a Equador,En el primer viatge, a Benín, passegen pels mercats plens de vida, participen en una cerimònia vudú a Grand Popó, trepitgen la terra on es comercialitzava amb els esclaus, Ouidah, es pengen una serp al coll al Temple animista de les Pitons, comproven la diversitat de formes de vida en els poblats del País Somba, coneixen un sacerdot animista a Taneka Koko, i gaudeixen d’un passeig en barca per la ciutat lacustre de Ganvié. Al viatge a Burkina Faso participen en festivals de música a Bobo-Dioulasso, al llac de Bauzoulé veuen com donen menjar als cocodrils sagrats, entren a les cases de l’enigmàtic País Lobi, dormen en una sukala a Gaoua, i al País Kassena queden impressionades per la decoració de les cases.
Tot això i molt més és el que viuen aquestes viatgeres en les seves rutes. El relat està escrit en un llenguatge planer perquè el lector pugui submergir-se en la màgia d’aquestes terres i gaudir de les meravelles i els grans contrastos que ens ofereixen.

Format: 14 x 22 cm | Pàgines: 136
Inclou: 2 mapes + 16 pàgines de fotografies + annexes +
2 CONTES DE ROSA PI MASVIDAL
Enquadernació: Rústica amb solapes
PVP: 16,34 (preu sense iva) 17,00 € (p.v.p)

Este libro recoge las experiencias personales de la autora, fruto de las estancias en diversas zonas de México y Guatemala, durante los veranos de 2015 y de 2016. En el primer viaje, motivada por visitar a su hijo Pau en Ciudad de México, convive estrechamente con familias del país. Con Rosa, compañera de ruta, hacen una inmersión en la vida y costumbres de los mexicanos. En el segundo viaje se añade su hijo Fran, quien colabora activamente con su hermano en la organización de una ruta por el litoral de la península que baña el Mar de Cortés. Provenientes de diferentes países del mundo, los cuatro viajeros se reencuentran en La Paz, capital de la Baja California Sur, sin indicios ni expectativas de lo que les depara la aventura que están a punto de emprender. La autora nos dice: «Estoy satisfecha de haber convivido intensamente con mis hijos en este país fascinante, al que me siento conectada y en el que me encuentro bien acogida. He profundizado sobre las culturas azteca y maya, y me llevo un recuerdo muy especial de los buenos momentos compartidos con las amistades surgidas a lo largo del camino».

Entrevista en el programa “Levando anclas” de Radio Euskadi (31/05/2020). Entre los minutos 0:45 y 1:10

Entrevista en el programa “SER VIAJEROS” de Cadena Ser Comunidad Valenciana, el dia 26/09/2020 (a partir del minuto 21:35)

Aquest llibre recull les experiències personals de l’autora, fruit de les estades a diverses zones de Mèxic i Guatemala, l’estiu de 2015 i 2016. En el primer viatge, motivada per visitar el seu fill Pau a la Ciutat de Mèxic, conviu frec a frec amb persones del país. Amb la Rosa, companya de ruta, fan una immersió en la vida i costums dels mexicans. En el segon viatge s’afegeix el seu fill Fran, qui col·labora activament amb el seu germà en l’organització d’una ruta pel litoral de la península que banya el Mar de Cortés. Provinents de diferents països del món, els quatre viatgers es retroben a La Paz, capital de la Baja California Sur, sense indicis ni expectatives del que els depara l’aventura que estan apunt d’emprendre. L’autora ens diu: «Estic satisfeta d’haver pogut conviure intensament amb els meus fills en aquest país fascinant, al qual em sento connectada i em trobo ben acollida. He aprofundit sobre les cultures asteca i maia, i m’emporto un record ben especial dels bons moments compartits amb les amistats sorgides al llarg del camí».

Format: 14 x 22 cms. | Pàgines: 208
Inclou: 7 mapes + 16 pàgines de fotografies
Enquadernació: RÚSTICA COSIDA AMB SOLAPES.
PVP: 17,31 (preu sense iva)// 18,00 € (p.v.p)

L’AUTORA: CONXITA TARRUELL LLONCH, viatgera inquieta i activista cultural. Ha publicat, prèviament a aquest, sis llibres de literatura de viatges: Viatjar com a transformació personal, (2008); Una experiència a Etiòpia (2011); Paisatges humans de Cuba (2012); Chicago o una immersió al bressol del gòspel (2012); Viatge a la Xina (2014), Seguint el rastre de Nelson Mandela, (2015) i La força del ritme i la percussió (Gàmbia i Senegal), també a Tushita edicions (2017).

DISTRIBUEIX – ALTAÏR (distri@altair.es)

 

coberta-viatger-1-cara_3_c_def-2En aquest volum, constituït per quatre llibres que abracen un període de     dotze anys, l’autora explica amb el cor, com és el seu costum, els viatges que ha fet al Senegal, Gàmbia i el País Bassari, quatre estades que l’han marcat i l’han transformada plenament. Escrita en un llenguatge directe, senzill i amè, en una primera persona que traspua veritat arreu, aquesta obra s’adreça a tothom que senti el plaer i la necessitat de viatjar, que vulgui conèixer millor les civilitzacions africanes i que cregui que, en la immersió en altres cultures, rau en bona part la nostra evolució com a individus. No és un llibre de viatges convencional, sinó una porta oberta de bat a bat al món, des d’allò que som nosaltres però també des del desig d’amarar-se dels altres.

Enamorada del continent africà, Conxita Tarruell ens deixa compartir en aquestes pàgines tot el que hi ha viscut: la força, l’energia, l’hospitalitat, el ritme, la serenor, la pau i l’amistat d’un poble que obre els braços fins i tot a aquell que li nega la possibilitat de ser.

Un somni fet realitat, una història de  creixement personal

 

Compra a diferents llibreries http://www.tushitaedicions.com/shop/ca/5-novetats http://www.amazon.com

19722 COBERTA rastre mandela.indd

L’autora ens presenta el seu sisè llibre de viatges. Hi explica les seves impressions de Sud-àfrica amb la manera amena a què ens té acostumats. Aquest llibre consta de quatre parts diferenciades. La primera, recull les experiències viscudes en l’intercanvi amb estudiants de diversos països en una escola d’anglès i la convivència en un pis de Ciutat del Cap, com una
família. La segona, ens parla de l’aventura del safari al Parc
Kruger, on va veure els “cinc grans” animals salvatges més importants i perillosos. La tercera, descriu les visites a les ciutats emblemàtiques de Johannesburg i Pretòria. La quarta, dóna testimoni de com l’ha impactat l’apartheid, el personatge de Mandela i Desmond Tutu. Ens diu: “Vaig voler seguir un itinerari, recorrent els llocs per on Nelson Mandela va passar.
Per mi és un referent, lluitador per una justícia social, una persona que valoro per la seva fortalesa i el seu missatge de reconciliació.”

Editorial: Pagès Editors.

Número de pàgines: 126
Preu: 15€
Compra: A diferents llibreries. Si el voleu adquirir també podeu contactar amb l’autora conxita.tarruell@gmail.com

L’autora ens presenta el cinquè llibre basat en les seves experiències del viatge a la Xina. Ha ampliat coneixements fent entrevistes, contactant amb persones que d’una manera o un altre tenen relació amb aquest país: pel treball, adopcions, viatges o que hi viuen temporades llargues. Ha recopilat testimonis interessants i enriquidors amb una gran diversitat de sensacions. Ens diu: “Un dels motius principals d’escriure aquest llibre és perquè les nenes que han nascut a Xina i viuen a Catalunya, puguin descobrir part de les seves arrels. Vull animar a que tinguin interès a conèixer aquest país amb múltiples cultures i una gran extensió que produeix aquesta singular policromia en les costums i hàbits del poble xinès. Ara quan he tornat de la Xina puc dir que m’ ha agradat conèixer una part d’aquest immens país, amb una història mil•lenària, que abans el sentia llunyà i ara el sento proper”

Editorial: Pagès Editors
Número de pàgines: 168
Preu: 17€
Compra: A diferents llibreries. Si el voleu adquirir també podeu contactar amb l’autora conxita.tarruell@gmail.com

L’autora ens presenta el seu quart llibre sobre un tema molt diferent dels anteriors. Ens parla de la fructífera experiència d’anar a cantar gospel a Chicago amb totes les seves conseqüències. Ha recollint les seves vivències i també d’altres cantaires que després de participar en un taller de gospel amb el director Whitman es van engrescar d’anar a Chicago formant el grup: “Catalunya Gospel Choir representat per diferents corals A la tornada van fer un segon taller amb dos cents cinquanta cantaires i un concert al teatre Victoria que va tenir un gran èxit. Ens vol destacar quatre moments claus de Gospel i resumeix els seus sentiments en aquestes frases. Del primer taller “Quan canto enmig del grup se’m posen les emocions a flor de pell em sento connectada amb l’energia de la terra i em surt un somriure de dins l’ànima, que em transforma” . Del viatge a Chicago “Observar-los a ells com s’ expressen, amb la seva fe que mou muntanyes, em deixa bocabadada” “Per ells és molt important cantar perquè els porta il·lusió i un motiu per superar-se” . Del segon taller: “Quedo impregnada d’ una gran força que m’ ajuda a sortir de mi mateixa” Del concert : “M’emporto la energia positiva transmesa amb l’ unió de tots per mitjà de la música que em fa connectar amb els valors: tolerància, fe, respecte, compromís, solidaritat, amor i pau”.

Editorial: Pagès Editors
Número de pàgines: 141

Preu: 16€
Compra: A diferents ll
ibreries. Si el voleu adquirir també podeu contactar amb l’autora conxita.tarruell@gmail.com

L’autora ens parla del seu recorregut per Cuba amb unes descripcions de paisatges i costums perquè el lector pugui veure de prop la geografia física i humana dels cubans. Entrant a les seves llars i convivint amb ells, ha après de la seva manera de ser. Són alegres i afronten la vida amb un gran sentit de l’humor. Admira els cubans perquè fan servir estratègies ben originals per resoldre conflictes quotidians. “Todo lo resuelven”. Són enginyosos, pacients, solidaris, però sobretot són un poble acollidor.

Ens diu: “Al viatjar he trobat arrels familiars i he redescobert una part insospitada de mi mateixa. He pogut constatar que malgrat el món sigui tan gran sempre ens dóna allò que necessitem. Me n’ adono que la terra és “Un paisatge humà” interconnectat amb el temps entre passat, present i futur.

Editorial: Pagès Editors
Número de pàgines: 136
Preu: 15€
Compra: A diferents llibreries. Si el voleu adquirir també podeu contactar amb l’autora conxita.tarruell@gmail.com
 

L’autora ens presenta el seu segon llibre, basat en l’experiència del recorregut per Etiòpia durant un mes. La ruta pel sud és com un viatge a la prehistòria, on es pot conèixer l’insòlit món de les tribus. Al nord es descobreix el gran patrimoni cristià ortodox. I també es pot passejar per la quarta ciutat santa de l’Islam. Finalment veurem la col·laboració en un orfenat a Addis Abeba, on les històries de cada nen li han tocat el cor. Reflexiona sobre l’experiència viscuda i diu: “Estic satisfeta perquè he après a viure d’una manera diferent a què estic acostumada. Els etíops són acollidors i amables, admiro la seva fortalesa. Crec que si la Humanitat passés una gran desgràcia, ells serien dels que sobreviurien perquè han après a viure amb el mínim. Cada viatge que faig em fa sentir més agermanada amb la gent d’altres cultures m’adono que vivim en un món global, en què tot està connectat i tenim més coses en comú de les que ens imaginem”.

Editorial: Pagès Editors
Número de pàgines: 120
Preu: 15€
Compra: A diferents llibreries com Altaïr i Excellence. Si el voleu adquirir també podeu contactar amb l’autora conxita.tarruell@gmail.com
 
 
 

L’autora ens transmet la seva passió per recórrer món i ens anima a fer un intercanvi intercultural, per aprendre d’altres cultures i maneres de viure. Ens explica la seva vivència intensa i enriquidora de les rutes solidàries a Equador, Brasil i Perú. L’última experiència ha estat a Costa Rica, on hi ha anat com a responsable d’un projecte d’intercanvi amb diverses escoles de comunitats rurals. El llibre fa connectar el lector amb els seus sentiments i a la vegada traslladar-se visualment a llocs on potser mai no anirà. Compartir, conviure i dialogar amb les famílies ha estat per a ella un aprenentatge. Tot el que ha viscut l’ha ajudat a descobrir el valor de les petites coses i a obrir nous horitzons. El que pretén en aquest llibre és que la seva experiència pugui ajudar altres persones perquè cada nou viatge els aporti una transformació personal en la seva vida. Si t’agrada viatjar i conèixer món gaudiràs llegint aquest llibre

Editorial: MediaResponsable i Tarannà
Número de pàgines: 80
Preu: 15€
Compra: Actualment està exhaurit, si el voleu adquirir contacteu amb l’autora conxita.tarruell@gmail.com
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s