Biografia

IMG_9900

Biografia (breu resum)

Conxita Tarruell i Llonch és una escriptora sabadellenca que viu i sent el viatjar com una força que desperta l’ànima i la transforma. Aquesta passió per conèixer món i compartir l’ha portat a escriure 10 llibres dels seus viatges com a eina de creixement personal. Ofereix conferències, realitza seminaris i imparteix cursos d’escriptura específics  amb l’objectiu d’ajudar a descobrir el gust d’escriure com a eina per connectar amb l’univers de les emocions i fluir en la creativitat. Ha col·laborat amb  terapeutes i especialistes que han contribuït i ajudat en la seva pràctica, per fer-ho arribar a les persones interessades en l’escriptura interior.

Ha guanyat la 9a edició del Premi Armengol Mir, convocat per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya amb el patrocini de BAULA, amb l’obra: Connectem l’escriptura amb les emocionsProposta d’innovació de cursos d’escriptura com a viatge interior. El treball aporta a través de l’escriptura la possibilitat d’entrar en el món interior. Transformant l’actitud podem incidir en la realitat que ens envolta amb serenor i bon fer.

Biografia

Conxita Tarruell i Llonch una escriptora sabadellenca, de mentalitat oberta, activista cultural, amb ganes d’aprendre i de connectar amb la gent. Observadora atenta, persona compromesa i empàtica, amb una capacitat innata per a la comunicació interpersonal. Només des d’una perspectiva àmplia ens pot explicar una altra forma de viatjar. Totes aquestes qualitats constitueixen un equipatge valuosíssim a l’hora de viatjar pel món. Com a dona inquieta ha comprovat en pròpia pell i cor com viatjar desperta la seva ànima i la transforma. A partir d’aquí ha trobat una eina per escriure llibres de viatges com a creixement personal. Les seves grans aficions són viatjar i escriure i la seva passió el gòspel.

Compagina la seva feina com a professora realitzant conferències i seminaris: a l’A.M.P.A de les escoles, l’Aula d’Extensió Universitària, l’Associació de Persones Sordes i col·labora amb Mans Unides en “Sopars de la Fam”. Ha participat en projectes de solidaritat del Pla de les Escoles Associades de la UNESCO a Catalunya. Està vinculada amb la comunitat ecumènica de Taizé i participa en grups de diàleg interreligiós. Forma part de l’Associació d’Escriptors de Llengua Catalana. Ha obtingut beques per realitzar cursos a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, d’on és alumne des de fa temps. El seus darrers llibres han estat escollits per ser llegits als Clubs de Lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals i ha moderat tertúlies d’intercanvi d’opinions amb els lectors. Ha fet assessorament editorial del llibre de Lluis Tarruell Plans: L’AVI LLUÍS RECORDA. Participa en el  projecte de Foment de lectura amb  l’AELC, en col·laboració amb el Casal dels Infants del Raval de Barcelona el propòsit és que els nens comparteixin la lectura de llibres en grups reduïts, parlar-ne, escoltar-los i acompanyar-los creant un espai per aprendre i valorar la lectura.

VIATGES REALITZATS

Ha compartit experiències escolars amb mestres del Senegal en col·laboració amb la Fundació Educació Solidària. Ha realitzat rutes solidàries per Amèrica Llatina: Equador, Brasil i Perú amb l’ONG Setem. Ha participat en un projecte d’intercanvi amb diverses escoles de les comunitats rurals de Costa Rica, convivint amb les famílies per conèixer els seus costums. Amb l’ONG Ethnic ha realitzat rutes solidàries per Gàmbia i el Senegal. Ha viatjat a l’Índia, Israel, Marroc, Turquia, Sri Lanka, Egipte, Etiòpia, Cuba, Chicago, Nova York, Xina, Sud-àfrica, Mèxic, Guatemala, Rússia, Armenia, Benín,  Burkina Faso, Vietnam, Cambodja, Laos, Tailàndia , Myanmar,  Jordania, Uzbekistan,  Oman  Colòmbia i Líban.

LLIBRES PUBLICATS

PRESENTACIONS DELS LLIBRES

Vetllades literàries amb l’actor sabadellenc Josep Mª Roviralta

Vetllades musicals amb Josep Monràs Gràcia MonPep, Bella Quirze Band, Veus Evohè, Coral Iubilo i Cor Sant Martí.

Audiovisuals dissenyats i editats per Pau Martí , Montse Bernad, Rosa Pi i l’autora

Festes ètniques cubanes, africanes i mexicanes

MITJANS DE COMUNICACIÓ

Televisió: Millenium, La Sonora, Signes dels Temps (TV3)

Estrictament Confidencial (Canal Català del Vallès)

Ràdio: Radio Estel, Radio Sabadell, Radio Barberà, Radio Martorell I Radio Euskadi.

Premsa: Diari Sabadell, Diari de Vilanova, Revista Catalunya Cristiana.

Web: viajeros.com i viatgeaddictes.com

TALLERS D’ESCRIPTURA

Ha impartit cursos d’escriptura com a viatge interior específics per a mestres de la Fundació Escola Cristiana Catalunya (FECC). Amb l’objectiu d’ajudar a descobrir el gust d’escriure com a eina per connectar amb l’univers de les emocions i fluir en la creativitat. També ha impartit tallers d’escriptura amb la  col·laboració  de terapeutes  que han contribuït i ajudat en la seva pràctica, per fer-ho arribar a les persones interessades en l’escriptura interior. S’han realitzat a Sabadell, Manresa, Castellar del Vallès, Sant Cugat del Vallès i a Barcelona. Ha creat un Nou taller: Com escriure el teu diari de viatge, realitzat a la biblioteca Els Safareigs de Sabadell. A l’Escola d’Estiu del Col·legi de Llicenciats ha realitzat una formació  de 15 hores per a docents: Connectem l’escriptura amb les emocions.

Ha guanyat el Premi Armengol Mir en la seva 9a edició, convocat per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya amb el patrocini de BAULA, amb l’obra: Connectem l’escriptura amb les emocions. Proposta d’innovació de cursos d’escriptura com a viatge interior.

CLUBS DE LECTURA

Participa en clubs de lectura dels seus llibres junt amb Rosa Pi Masvidal, companya de viatge, que ha col·laborat escrivint contes en els darrers llibres, arrel de haver assistit als cursos d’escriptura abans esmentats. El febrer de 2018  han realitzat un col·loqui al Club de Lectura de la Biblioteca de Matadepera , el març de 2019 a la Biblioteca Els Safareigs de Sabadell i el maig de  2023 a la Biblioteca Vila de Gràcia de Barcelona.

LINKS

Associació Escriptors (AELC) Conxita

Instagram @conxiteia

Facebook Conxita

Twitter Conxita

Canal Youtube Conxita

Linkedin Conxita

 

Biografía (breve resumen)

Conxita Tarruell y Llonch es una escritora que siente el viajar como una fuerza que despierta el alma y la transforma. Esta pasión por conocer mundo y compartir este conocimiento la ha llevado a escribir libros de sus viajes como herramienta de crecimiento personal. Conxita Tarruell imparte charlas, realiza conferencias, seminarios y cursos de escritura  especificos para maestros con el objetivo de ayudar a descubrir la creación como herramienta para conectar con el universo de las emociones y fluir en la creatividad. Ha colaborado con terapeutas y especialistas que han contribuido y ayudado en su práctica para  las personas interesadas en la escritura interior.

Ha ganado la 9ª edición del Premio Armengol Mir ­―convocado por la Fundación Escuela Cristiana de Cataluña con el patrocinio de BAULA― con la obra “Conectamos la escritura con las emociones”, una propuesta de innovación a través de los cursos de escritura como viaje interior.

Biografía

Conxita Tarruell y Llonch, escritora sabadellense, de mentalidad abierta, activista cultural, guiada por las ganas de aprender y conectar con la gente. Observadora atenta, persona comprometida y empática, con una capacidad innata para la comunicación interpersonal. Todas estas cualidades constituyen un equipaje de gran valor a la hora de viajar por el mundo, desde una perspectiva amplia que nos ilustra otra forma de viajar. Como mujer inquieta ha comprobado por sí misma cómo el viajar despierta el alma y la transforma. A partir de ahí ha encontrado una herramienta para escribir libros de viajes como crecimiento personal. Sus grandes aficiones son viajar, escribir y cantar gospel.

Compagina su trabajo como maestra realizando conferencias y seminarios en el A.M.P.A de algunas escuelas, el Aula de Extensión Universitaria, la Asociación de Personas Sordas, y colabora también con Manos Unidas. Ha participado en proyectos de solidaridad del Plan de las Escuelas Asociadas de la UNESCO en Cataluña. Está vinculada a la comunidad ecuménica de Taizé y participa en grupos de diálogo interreligioso. Forma parte de la Asociación de Escritores de Lengua Catalana. Ha realizado varios cursos en la Escuela de Escritura del Ateneu Barcelonès, de donde es alumna desde hace tiempo. Sus últimos libros han sido elegidos para ser leídos en algunos Clubs de Lectura de la Red de Bibliotecas Municipales moderando tertulias de intercambio de opiniones con los lectores. Ha efectuado el asesoramiento editorial del libro de Lluis Tarruell Plans: L’avi Lluís recorda.

 VIAJES REALIZADOS

Ha compartido experiencias escolares con maestros de Senegal en colaboración con la Fundación Educación Solidaria. Ha realizado rutas solidarias por América Latina: Ecuador, Brasil y Perú, con la ONG Setem. Ha participado en un proyecto de intercambio con diversas escuelas de las comunidades rurales de Costa Rica, conviviendo con las familias para conocer sus costumbres. Con la ONG Ethnic ha realizado rutas solidarias por Gambia y Senegal. Ha viajado a la India, Israel, Marruecos, Turquía, Sri Lanka, Egipto, Etiopía, Cuba, EE UU, China, Sudáfrica, México, Guatemala, Rusia, Benín, Burkina Faso,  Vietnam, Camboya, Laos, Bangkok, Myanmar   Armenia,Uzbekistan, Jordania, Oman, Colòmbia y Libano.

LIBROS PUBLICADOS

  • Viajar como transformación personal. Una experiencia en América Latina. Premià de Mar: Media Responsable i Tarannà Expedicions, 2008
  • Totopos, Mole y Mezcal. Viajes Culturales por México y Guatemala. Sant Celoni: Tushita Edicions, 2020. Colección Caballos del viento nº8

PRESENTACIONES DE LOS LIBROS

Veladas literarias con el actor sabadellense Josep Mª Roviralta

Veladas musicales con Josep Monràs Gracia, MonPep, Bella Quirze Band, Veus Evohé, Coral Iubilo y Coro Sant Martí

Audiovisuales diseñados y editados por Pau Martí, Montse Bernad, Rosa Pi y la autora

Fiestas étnicas cubanas, africanas y mexicanas

MEDIOS DE COMUNICACIÓN

Televisión: Millenium, La Sonora, Signes dels Temps (TV3)

Estrictament Confidencial (Canal Catalán del Vallès)

Radio: Radio Estel, Radio Sabadell, Radio Barberà, Radio Martorell y Radio Euskadi

Prensa: Diario Sabadell, Diario de Vilanova, Revista Catalunya Cristiana.

Web: viajeros.com y viatgeaddictes.com

TALLERES DE ESCRITURA

Imparte cursos específicos de escritura como viaje interior para maestros de la Fundación Escuela Cristiana Cataluña (FECC), cuyo objetivo es ayudar a descubrir el placer de escribir como herramienta para conectar con el universo de las emociones y desarrollar la creatividad. También ha impartido talleres de escritura. Ha colaborado con terapeutas y especialistas que han contribuido y ayudado en su práctica para  las personas interesadas en la escritura interior. Se han realizado en Sabadell, Manresa, Castellar del Vallés, Sant Cugat del Vallés y en Barcelona.

Ha ganado el Premio Armengol Mir en su 9ª edición, convocado por la Fundación Escuela Cristiana de Cataluña con el patrocinio de BAULA, con la obra Connectem l’escriptura amb les emocions. Propuesta de innovación de cursos de escritura como viaje interior.

Ha creado el taller “Cómo escribir tu diario de viaje”, realizado en la biblioteca de “Els Safareigs”Sabadell. En la Escuela de Verano del Colegio de Licenciados, ha llevado a cabo una formación de 15 horas para docentes: “Conectamos la escritura con las emociones”.

CLUBS DE LECTURA

Participa en clubs de lectura de sus libros junto con Rosa Pi Masvidal, compañera de viaje, que ha colaborado escribiendo cuentos en sus últimos libros, a raíz de haber asistido a los cursos de escritura antes mencionados. En febrero de 2018 realizaron un coloquio en el Club de Lectura de la Biblioteca de Matadepera, en marzo de 2019 en la Biblioteca “Els Safareigs” de Sabadell y en mayo de 2023 en la Biblioteca Vila de Gràcia de Barcelona.

LINKS

Associació Escriptors (AELC) Conxita

Instagram @conxiteia

Facebook Conxita

Twitter Conxita

Canal Youtube Conxita

Linkedin Conxita

Conxita Tarruell (Sabadell, 1957), a writer and teacher, experiences and feels the fact of travelling as a power that awakens and transforms the spirit. Her passion to learn about the world and to share her experiences has led her to write nine travel books as a tool of personal growth. She gives lectures, seminars, and writing courses with the specific aim of helping people to discover the pleasures of writing as a way of connecting with the universe of emotions and of flowing in creativity. She has worked with therapists who have contributed and helped her in her practice so that it can reach people who are interested in inner writing.

In 2018, she was awarded the ninth Armengol Miro Prize of the Escola Cristiana de Catalunya Foundation, sponsored by BAULA, for her book Conectem l’escriptura amb les emocions, which presents the innovation of writing courses as an inner journey. Through writing, it offers the possibility of entering the inner world. By transforming our attitude, we can influence the reality around us wisely and serenely.

She is a member of the Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC – Association of Catalan language Writers).

31 comments

  1. Una biografia vol dir una història d’amor de Déu, una història de salvació unipersonal que repercuteix en tota l’humanitat. Dóno gràcia a Déu per la teva. Bon Nadal.

    Viqui

  2. Moltes gràcies Conxita per compartir aquestes vivències tan interessants i enriquidores. El web molt bonic i treballat. Felicitats per la feina feta!! Carmina Mas.

  3. Una web molt interessant i presentada d’una manera molt clara i entenedora. Felicitats !
    Roser

  4. Una persona alegre, viva, entusiasta, somiadora, capaç de transmetre en els seus llibres una energia molt positiva que t’encomana a emprendre qualsevol aventura! Implicada en col·laborar al nivell que calgui amb qui ho necessiti. Vaig tenir el plaer de conèixer-te en persona i t’agraeixo, de nou i per aquí, la teva ajuda i la força que em vas transmetre per a iniciar el meu projecte! Gràcies!
    David

  5. Moltes gràcies David! A mi també em va encantar conèixer-te i parlar del teu projecte per anar a Gàmbia i el Senegal.
    Compte amb mi pel que necessitis.

  6. La conxita ens va fer algunes classes a la primària, la recordarem sempre com una d’aquelles professores “Mítiques” que et deixen marcat per sempre, però sobretot també la recordarem com una magnífica persona i entregada a la seva passió: L’ensenyament de valors.

    1. Matteo em fas molt feliç amb les teves paraules! M’alegra que t’hagi arribat l’ensenyament de valors, que intento transmetre als meus alumnes. Per mi és l’essència de l’educació. En els viatges solidaris he aprés molt dels valors de les petites coses senzilles de cada dia. Per una mestra amb vocació abans de jubilar-se, és una gran satisfacció saber que els alumnes es recorden de les seves ensenyances

  7. La conxita m’ha trasmès la passió per l’ensentament i la diversitat cultural. Cada cop tinc més clar que vull ser mestre. M’agradaria rebre alguns consells 603798256

    1. David me n’alegro que vulguis ser mestre! El més important és tenir vocació per ensenyar, posar il·lusió i passió per motivar als alumnes aprendre coses noves.Estem en contacte via watzap per qualsevol dubte. Ànim i endavant!

  8. Un dels valors que més admiro de tu, Conxita, és la perseverança. Recordo que ens vàrem conèixer en un viatge a França organitzat per l’entranyable Robert de l’Alliance Française de Sabadell. Aquells viatges, i dic viatges perquè van ser més d’un i de dos, tan esperats per tots els que hi anàvem, van ser probablement esperonadors per a la teva ànima viatgera. Et recordo com una petsona vital i empàtica que ens dinamitzaves i ens engrescaves a parlar, a compartir, a aprendre del que veiem. Després vas fer un pas més: el d’escriure en notes tot allò d’interessant que anaves trobant en els viatges. I fent un pas més encara vas escriure el teu primer llibre; i després el segon, i el tercer… i no has parat. Has treballat molt i has perseverat en allò que et fa feliç com és viatjar i escriure. Enhorabona!
    I encara hi ha més i més difícil al meu parer: i és que emociones. Llegir-te és anar trobant experiències viscudes a l’Àfrica, Amèrica o a qualsevol altre lloc del món, honestes, vitals i úniques.

    1. Núria les teves paraules m’han fet emocionar!
      Ja fa molts anys que ens coneixem i hem compartit moments molt entranyables en els viatges per França. Gràcies per donar-me suport en l’escriptura i en especial en el llibre de Cuba que vas fer la supervisió en la recta final abans que surtis editat.
      M’has fet molt feliç amb el collage que has fet per mi i m’ has regalat. M’ha agradat molt i per això l’he posat al meu perfil. Ets una artista, t’animo a continuar amb els teus projectes.
      Ànim i endavant
      Una forta abraçada

  9. Hola! He llegit el llibre Totopos, Mole i Mezcal. Aquí va el me comentari:
    Si hagués de viatjar a Mèxic i a Guatemala o a qualsevol altre indret del món m’agradaria fer-ho de la mateixa manera com ho fan la Conxita i la Rosa. Clar que cada viatge és únic. Encara que visitis els mateixos indrets, les persones que et trobaràs seran diferents, el moment del dia també pot ser diferent i la nostra mirada es fixarà en coses diferents. Jo em refereixo a una altra cosa. En primer lloc, pensaria molt bé l’itinerari a fer tal com elles fan amb les seves rutes. Crec que els llocs que visiten estan molt ben triats, saben on anar per trobar tal monument, o paisatge o persona per entendre bé el país. En segon lloc la curiositat, els ulls vius amb què miren: tant és un vestit o un menjar o un Déu que elles veuen, pregunten, anoten i després ens expliquen en el llibre, detalls i més detalls d’educació, tradició, art, llegendes, geografia, … D’aquí que un valor important del llibre sigui la documentació que hi ha de matèries tan diverses, documentació valuosa perquè prové de testimonis reals, de primera mà, a banda de l’elaborada a posteriori a partir de fonts bibliogràfiques. Crec que és un bon llibre pels estudiosos de la cultura mexicana i de Guatemala. En tercer lloc, l’actitud: cada dia és una pàgina en blanc que acabarà plena d’experiències moltes vegades inesperades, ja siguin positives i no tan positives. Això demana una valentia, un esperit aventurer i una afabilitat amb la gent amb qui es troben molt envejable. I tot plegat escrit en la veu en primera persona de la Conxita amb naturalitat i espontaneïtat, tal com és ella, tal com són elles. Si cal córrer, corren; si cal plorar, ploren; i si cal riure, riuen. És així.
    Aquest llibre recull informació, documentació, testimoniatges, vivències, emocions i imaginació. Aquí ressaltaria el conte escrit per la Rosa, la pinzellada literària. Ella cuina amb dades o ingredients observats i viscuts en aquest viatge i el resultat és un plat senzill, saborós i exquisit. FELICITATS!!

    1. Moltes gràcies Núria, m’agrada molt tot el que dius. Has fet un estudi ben fet i un bon anàlisi. Has captat molt bé el que volia pretendre a l’escriure el llibre. Val la pena compartir-ho a la web de Tushita edicions.

  10. Núria, Has fet un escrit molt ben acurat del llibre Totopos, Mole i Mezcal. M’encanta com descrius com he “cuinat” el conte, és original!
    Moltes gràcies pel comentari i fins la propera!

  11. Núria, Has fet un escrit molt ben acurat del llibre Totopos, Mole i Mezcal. M’encanta com descrius com he “cuinat” el conte, és original!
    Moltes gràcies pel comentari i fins la propera!

  12. He llegit LA KORA I EL GRIOT, Viatge a les tradicions ancestrals de Benín i Burkina Faso de la Conxita. M’han impressionat dues coses : La transformació que fa la Conxita quan viatge a països exòtics, un exemple de la seva audàcia per connectar amb la gent del país és atrevir-se a participar en una cerimònia vudú, jo no sé si ho hauria fet, desmitificant idees que en tenim de la pel·lícules. Pels animistes el culte al avantpassats i el respecte als ancians son essencials en la seva cultura. L’altra cosa que m’ha frapat és que tampoc s’està de desmitificar la visió idíl·lica que tenim de les tribus africanes. En el període del tràfic d’esclaus hi va haver tribus que n’apressaven d’altres per vendre’ls als europeus colonitzadors de torn. A tot arreu hi ha el mal i el bé. Els habitants d’aquests països conserven una concepció del temps molt més humana i uns vincles familiars i tribals més forts i solidaris. El llibre és de fàcil lectura i amè. Gràcies Conxita per compartir les teves experiències.
    Lluís M. Tarruell

    1. Moltes gràcies Lluís pel teu comentari!
      Es nota que has fet una lectura aprofundida del llibre, coincidim en els temes que parles ja que a mi m’han marcat molt, com el vudú i esclavisme. En escriure el que pretenc és compartir vivències i aprofundir més sobre les descobertes que he fet del viatge per aquests països ancestrals de Benín i Burkina Faso. M’alegra que t’hagi agradat!
      Conxita

  13. Hola Conxita i Rosa,
    he llegit el llibre “La Kora i el Griot. Viatge a les tradicions ancestrals de Benín i Burkina Faso”. Haig de dir que al principi, quan vaig tenir el llibre entre les mans i vaig llegir el títol, vaig pensar que es tractava d’una crònica centrada en la música i les tradicions africanes. Al començar a llegir vaig adonar-me que es tracta dels viatges a Burkina Faso i a Benín amb els itineraris, vivències i descobertes que segueixen el guió d’altres publicacions teves. A l’acabar la lectura m’he adonat que amb el títol has expressat potser els sentiments més terrenals i espirituals de l’Àfrica, les danses, la música i la tradició oral,
    aspectes que la kora i el griot representen absolutament.
    Us felicito pel llibre. Amb ell he descobert dos països que no sabia situar massa bé sobre el mapa. He patit quan la barca s’omplia d’aigua; m’he emocionat quan parles del treball de la Claire, m’he sorprès quan dius que les xufles de Burkina s’exporten a València… Les explicacions dels vostres guies són esplèndides i tenen el valor de ser testimonis de primera mà. I està molt bé incloure les opinions de les persones del grup de viatge per entendre millor l’experiència que heu viscut.
    Els contes teus Rosa brillen per la seva senzillesa i imaginació, especialment el conte de l'”Amadou a l’aigua”. El conte “El ressò del balàfon” m’ha tingut en suspens fins el final. Són contes que arriben Rosa!!!
    Gràcies per compartir les vostres vivències! ja espero el proper!!
    Una abraçada,

    1. Núria t’estic molt agraïda del suport que em dones en els llibres que escric. M’engresques a continuar amb els meus projectes! Gràcies per llegir-me i animar-me a seguir endavant. Benvinguda a l’equip d’amics i col·laboradors dels llibres de viatges.

  14. Núria, has captat amb escreix tot el que vam conèixer i sentir per aquests dos països.
    Gràcies pel teu comentari, em dona ànims per continuar escrivint. Ara ja formes part de l’equip i encara milloraran més els llibres amb la teva col.laboració.
    Una abraçada i fins aviat,
    Rosa

  15. El Joan i jo ja ens hem llegit el teu llibre de “La kora i el griot”. Ens ha semblat molt interessant i és molt encomanadissa la teva il·lusió i interès per l’Àfrica que t’hi ha portat a celebrar el Cap d’any en tantes ocasions. Ens hem emocionat amb les teves descripcions dels infants, dels poblats, l’acolliment de les persones, la sort de trobar uns companys de viatge amb els que heu pogut congeniar i fer pinya. I les fotos també ens han permès comprendre-ho tot encara millor.
    Us encoratgem a que seguiu viatjant, juntament amb la Rosa, i que novament ens feu participar de les vostres vivències i “aventures”.
    Esperem retrobar-nos a Pineta i comentar les vostres experiències.
    Anna Portolés i Joan Baltà.

  16. Moltes gràcies Anna i Joan pel comentari del llibre! M’animeu a continuar escrivint. Si us sembla bé ho penjo a la meva web.
    Una abraçada
    Conxita
    Molt bé el comentari i els bons desitjos. Dona gust saber que us ha agradat el llibre!
    Una abraçada
    Rosa

  17. La Kora i el Griot
    Aquest llibre, escrit per la Conxita, és diari de viatge, molt interessant perquè es complementa l itinerari amb les vivències humanes pròpies del territori.pel que el fa molt entenedora aquesta visió natural i humana del viatge.
    El relat és engrescador i cal tenir en compte la bona entesa entre els companys de viatge i la descoberta de la gran riquesa ancestral d aquests països.
    És una lectura molt agradable i a més cal afegir la sensibilitat dels contes de la Rosa.

    Fina i Marcel

    1. Gràcies Marcel i Fina! M’heu alegrat el dia amb els vostres comentaris. Si teniu raó, ens hem entès molt bé amb els companys i ens hem enriquit de la descoberta d’aquests paisos ancestrals.

  18. Conxita he gaudit molt, molt i molt del teu llibre “Les veus del Mekong” estic maravellada de com explicas les teves vivencies, tant bones com no tant bones. Jo que sóc tant poc viatgera he disfrutat tant o més que si hagués estat! Mare meva quin tip de veure Budes, temples, pagodes…sort he fet el viatge virtual ja que els meus peus descalços imposible, ni per la gespa!!
    Rosina Cabanas

    1. Rosina estic molt agraïda del teu comentari. Em confirmes el que em diuen molts dels meus lectors: Els llibres els ajuden a fer un viatge virtual. Això em fa molt feliç.

  19. Un plaer poder preparar un viatge a Cambodja a partir dels ulls de la Conxita, les seves paraules planes de sensibilitzar i detalls més enllà del turisme.
    Valentí

    Molt agraïda Valentí!
    Espero que puguis gaudir del viatge a Cambodja com em va passar a mi.
    A la tornada ho comentem.
    Conxita

  20. “Les veus del Mekong” és un llibre amb un treball molt precís en la informació històrica i geogràfica d’aquests països, que el fa molt interessant, juntament amb la narrativa dels seus bonics paisatges, monuments i el tracte respectuós i afable de la gent.
    Per tot això, llegint aquest llibre, és una bona manera de gaudir d’ aquest viatge a través de la Conxita i de la dolça imaginació dels contes de la Rosa.
    Hem de dir, però, que ens hem sorprès, en l’ aspecte de trobar a faltar el tarannà emotiu i apassionat d’ altres llibres de la Conxita, en els que la gent era més propera i expressiva que els habitants d’ aquesta zona del Mekong.
    Moltes gràcies per compartir aquestes vivències!!!.
    Fina i Marcel

    Moltes gràcies pel vostre comentari! Sé que llegiu el meu llibre en veu alta i així el feu més viu. Respecte al que comenteu que heu trobat a faltar més emotivitat comparat amb els altres, segurament és degut a que les persones d’aquest països budistes son molt tranquils i la comunicació no és tant apassionada.
    Molt agraïda pel vostre suport
    Conxita

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s