Entrevista a TV3 (Millenium – Canal 33)Experiència Costa Rica

 

EXPERIENCIES AMB LES COMUNITATS DE COSTA RICA  ESTIU 2007

Entrevista al programa Millenium del Canal 33, de TV3.  Feia temps que tenia el desig de fer una experiència més intensa i llarga que les rutes solidàries. Em va sortir l’oportunitat de fer de responsable d’un projecte d’intercanvi amb les Escoles i les comunitats  de Dos Rios i Rio Zeleste de Costa Rica. Era un gran repte per a mi i vam formar un grup de quatre professionals de l’àmbit de l’educació, el treball social i la sanitat: la Núria, la Conxita, la Marisa i la Margarita que, molt il·lusionades, vam començar a preparar el projecte.

COMENTARIS PROGRAMA MILLENNIUM

Conxita, haig de dir-te una cosa: va pagar la pena l’espera… em vas agradar molt. Al principi se’t veia una mica tensa però desprès et vas anar deixant, vas mostrar molta seguretat amb les teves paraules, no et vas entrebancar i les teves “mans” et van ajudar a mostrar-te tal com ets. Naturalment que vas parlar dels valors, de com son els mestres aquí i allà, de la teva vivència… molt be!!! a? ENHORABONA!!! per aquí es comença.

Jordi

Felicitats Conxi per la teva participació en el programa Millenium.
Has estat la mes positiva i engrescadora. Realment has transmès els valors que vius i expliques al llibre. Has parlat molt natural i tranqui-la.
Ja veuràs el ressò que tindrà. Pels que no ho hagin vist poden entrar al web de tv3alacarta i veure’l quan vulguin

El teu germà Pau.

En primer lloc, la presentació del Ramon Colom diu que “avui volem opinions noves, nous arguments”. Això vol dir que estàs adquirint una projecció innovadora dins l’ofici de mestra i que té ressò. En segon lloc, tots els convidats han estat presentats a través del seu llibre. Això et col•loca en un nivell similar amb altres escriptors independentment de si han escrit més llibres. Quan et pregunta pel problema que creus més important avui en l’educació parles de la dispersió dels nens. I això és una gran veritat. I finalment t’ha donat l’oportunitat d’arrodonir el tema del programa. T’ha regalat la pregunta: Defineixi què és l’ofici de mestra que és la qüestió clau del programa. La resposta vocació i l’aprendre a acollir als immigrants que venen que a vegades no es fa amb prou convicció, quan allà tothom et rep amb les mans obertes ha estat molt bona.
Genial ! Núria
Felicitats Conxita: vaig aguantar tot el programa per veure’t i escoltar què deies. Molt bé: clara, directe i tant natural com permet l’ocasió. Endavant !!

Joan

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s