Presentació Llibre Cuba a Can Gambús 26-10-12

A la Capella Can Gambús de Sabadell ha presentat el llibre: Paisatges humans de Cuba, Núria Puig col·laboradora de Conxita Tarruell. Ha participat, Margarita Fresco, cubana, autora de la fotografia de la coberta del llibre. S’ha passat l’ audiovisual de l’experiència viscuda Realitzat per Pau Marti Tarruell i ambientat amb música cubana de Josep Monràs. Els assistents hem fet un sopar acompanyat amb mojitos. Ha estat una gran festa cubana.

P1350510

P1350499

P1110470

P1110466

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s