TV3 Entrevista al programa Els Signes dels temps sobre el llibre de Gospel a Chicago

Aquí podeu veure la  entrevista que m’ han fet a TV3 al programa Els Signes dels temps, sobre el llibre de Gospel a Chicago. Espero que us agradi.

El gospel va sorgir a les esglésies afroamericanes a finals del s. XVIII. A Catalunya, de mica en mica aquesta música ha anat guanyant seguidors i cada vegada hi ha més cors de gospel. Conversa amb Conxita Tarruell, mestra i autora del llibre “”Chicago o una immersió al bressol del gospel”.

TV3 Entrevista al programa “Signes dels temps” sobre el libro de Gospel en Chicago

El Gospel surgió en las iglesias afroamericanas a finales del siglo XVIII. En Cataluña, esta música ha ido ganando paulatinamente seguidores.  A partir de 2010 se formó un grupo con representantes de diferentes coros de Cataluña que viajó a Chicago para cantar invitados por Walt Whitman. La autora nos habla de sus vivencias y también de las experiencias de algunos cantores, que ha recogido en el libro “Chicago o una inmersió al bressol del gospel“

https://www.youtube.com/watch?v=I1yL4Y9YYL

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s