Fotos: Viatge Gàmbia, Senegal i País Bassari 2014

Aquestes fotografies són el record de paisatges, projectes i persones que he conegut durant el viatge:

A Gàmbia retrobar-me amb la Fàtima i de conèixer la Conxita petita. A Basse veure el treball que està fent l’ONG Nutrició Sense Fronteres. A Fatoto les condicions tan precàries de l’hospital. La mare del Dawda feliç quan li vaig donar les fotografies del seu fill. Al País Bassari conèixer el Jordi Palou, un català enamorat d’Àfrica. I l’Alpha, organitzador de projectes i de campaments. Conèixer les dones de la cooperativa que lluiten per un treball més digne. Al Senegal he conegut el pare de l’Opo, un home savi. He tornat a visitar, després de tants anys, el campament Les Bolongs, l’Escola Pia d’Oussouye.

AFIA POBLE 1AFIA POBLATANGEL POBLECONXITA 3FATIMA CASA 5FATIMA CASA 1FATIMA CASA 2FATIMA CASA 3CREM NUTRICIO 2CREM NUTRICIO 4DIDENFELO GRUP DONESIBRAHIMA CASAFATOTO ESCOLAFATOTO MARE DAUWDAFATOTO DISPENSARILUIS I MARIA CAMPAMENT 2JORDI PALOU AMB ELS FILLS I ALPHAMAKO DONA CARREGADAMAKO NENES RENTANTOPOPARE I CONXITA

VELINGARA AMICOPOCASA GRUPOPO CASAAMB TEODOR I CUNYADAMAKO NENESMAKO RIU GAMBIA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s