Biblioteca Ponent. Llibre: Viatge a la Xina. 23-1-15

A la Biblioteca Ponent  de Via Alexandra, la directora, Núria Camps ha obert l’acte presentant a l’autora. A continuació Pau Monràs, expert en relació comercial amb la Xina col·laborador del llibre ens ha transmès el seu testimoni en el món del treball i l’experiència d’estudiar la llengua  d’ aquest país. Tot seguit s’ha passat  un audiovisual,  en el magnífic auditori  de la biblioteca en una gran pantalla amb  bona audició, mentre el Pau i la Conxita anaven comentant les imatges amb  anècdotes i vivències. Tot plegat ha fet que al públic assistent gaudís  d’una bona tertúlia literària i viatgera.

IMG_3029 IMG_3033 IMG_3044 IMG_3048 IMG_3051 IMG_3059 IMG_3052 IMG_3062

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s