AMB ELS AMICS DE L’ESCOLA D’ANGLÈS DE SUD-ÀFRICA

Tinc molt bon record del tracte entranyable i de tot el que vaig compartir en el pis d’estudiants on em vaig sentir en família. L’escola organitzava barbacues per donar la benvinguda o acomiadar els estudiants, tot això afavoria que ens coneguéssim amb els alumnes de les altres classes i creava bon ambient. L’Stevin, el director, entrava a les classes i ens motivava a fer un diàleg sobre la història, la cultura i les tradicions dels diversos països, creant un caliu humà entre tots. L’intercanvi de cultures amb els estudiants tant sud-africans, com d’altres països: Angola, Gabon, Congo, Txad i d’Aràbia Saudí. Quan tanco els ulls em vénen les imatges de les seves cares dibuixant un somriure, més d’un ha deixat un record gravat en el meu cor.

2 7 8 9 10 11 12 15 35

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s