Eines per potenciar l’escriptura a l’escola partint de les emocions. juliol 2015

Sabeu que l’escriptura ajuda a desenvolupar la dimensió interior de la persona? Sabeu que escriure amb regularitat permet donar nom a les pròpies emocions i a les dels alumnes, sigui quina sigui la seva edat? Tant si ho sabeu com no, teniu una ocasió immillorable d’aprofundir-hi el proper 6 de juliol al curs Eines per potenciar l’escriptura a l’escola partint de les emocions, que s’emmarca dins la Formació d’Estiu que es duu a terme a  la seu de la FECC  i que jo mateixa el conduiré.

 

 

Trobareu més informació en aquest enllaç:ESCRIPTURA-EMOCIONS A L’ESCOLA

One comment

  1. M’agradaria que el curs que ha començat avuí sobre l’escriptura a partir de les emocions la Dra. Conxita el pogués dur a terme de nou durant la formació d’estiu del proper curs, ja que quan em va arribar la informació ja estava apuntada a altres cursos.

    Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s