ESCRIPTURA D’INTERIORITZACIÓ: VIATGE DE DESCOBERTA PERSONAL. COVA DE MANRESA 21-22 NOVEMBRE 2015

Escrius el teu diari? Saps que l’escriptura ajuda a desenvolupar la dimensió interior de la persona? Si encara no ho has heu fet tens una ocasió immillorable d’aprofundir-hi a la Cova de Manresa el proper 21 i 22 novembre 2015.
A partir d’aquest taller tindrem l’oportunitat de descobrir una dimensió que és present a dins nostre amb ensenyances senzilles, útils i assequibles per a tothom.
A través de l’escriptura, combinada amb tècniques d’exercicis físics i mentals d’atenció i concentració, respiració, moviment i energia ens ajudarà a contactar subtilment amb el nostre ésser més íntim treballant els pensaments, els desitjos i emocions. Donarem eines per descobrir i superar els nostres obstacles.
Estructura bàsica del taller i material
Va dirigit a tothom que tingui interès per fer un camí de descoberta personal a l’espai interior per mitjà de l’escriptura i altres tècniques complementàries. El material que s’ha de portar és tot el relacionat amb l’escriptura: llibreta, llapis, goma, bolígraf. Per fer els exercicis recomanem portar roba còmoda i manta
Idees i conceptes per treballar
Aquesta edició del taller la dedicarem principalment al nostre futur.
Volem ajudar a través de l’escriptura a fer una descoberta una part profunda de tu mateix que coneixes poc: fantasies, imaginacions, intuïcions, espiritualitat, pensaments i emocions. Exercicis per ajudar a la calma mental i per descobrir les causes per les quals la nostra felicitat està limitada.
Experiències prèvies
El taller que us proposem està avalat per experiències continuades amb tallers a Sabadell, Castellar del Vallès, Ermita de Sant Nicolau, Cova de Manresa, Viladecavalls, Barcelona FECC(Federació Escoles Cristianes de Catalunya) i en activitats relacionades als llocs on desenvolupem diàriament la nostra activitat professional.
Dates: 21 i 22 novembre 2015 (Es pot arribar divendres a la tarda abans de les 18.30h)

Les places són limitades i seran atorgades per rigorós ordre d’inscripció. Es tancarà uns deu dies abans.
Informació i inscripcions:
Centre Internacional d’Espiritualitat – Cova St. Ignasi Manresa. Podreu trobar vies d’accés, com arribar, horaris de Secretaria per matricular-vos. info@covamanresa.cat http://www.covamanresa.cat Telf. 93 872 042 – fax: +34 93 872 9116. Camí de la Cova s/n – Manresa (Barcelona)

Si voleu podeu contactar amb nosaltres:
Conxita Tarruell. Mestra i escriptora conxita.tarruell@gmail.comhttp://conxitat.wordpress.com
Miquel González. Metge i terapeuta de Shiatsu Zen miquelg01@gmail.com
T’animes apuntar-te a un viatge cap a l’interior a través de l’escriptura?

IMG_5606IMG_5610

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s