Festa africana a l’Àgora amb el llibre: La força del ritme i la percussió. 21-4-17

Ens hem transportat a l’Àfrica amb la música del Marc Alguersuari, director de diverses corals. També hem fet un tastet de menjars típics preparats per les dones senegaleses i gambianes de l’Associació africana de Sabadell.

 

 

 

 

 

Fiesta africana en Ágora de Sabadell presentando el libro de Senegal y Gambia
El actor Josep Mª Roviralta hizo una lectura teatralizada de un fragmento del libro. Junto con Rosa compañera de viaje comentamos las fotos del viaje a Senegal y Gambia. Nos transportamos a África con la música de un coro dirigido por Marc Alguersuari. También degustamos comidas típicas preparadas por las mujeres senegalesas y gambianas de la Asociación africana de Sabadell. La velada finalizó con música y baile que compartimos con los amigos africanos.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s