REPORTATGE DEL VIATGE A BENÍN 2017-2018. ENDINSANT-NOS A L’ÀFRICA NEGRA

BENÍN ENS HA CONNECTAT AMB L’ENERGIA DE LA TERRA AFRICANA

Conèixer poblats que viuen connectats amb la natura i la terra em va enriquir.

2 comments

  1. El Reportatge m’ha portat molt bons records i m’ha agradat reviure el viatge. A l’Àfrica sempre connectem amb la gent que ens acullen amb les mans obertes. És un plaer endinsar-nos pels pobles, conèixer diferents ètnies, navegar per tot el poble de Ganvié i pel Rio Mono, passejar per les platges a Grand Popo, conèixer la història del Regne Dahomey i dels comerç d’esclaus. Viure amb emoció la màgia de les tradicions vudú. I per mi un gran repte va estar el de posar-me la serp Pitó al coll, no hagués pensat mai que m’atrevís. Va ser un viatge molt profitós on vaig gaudir del bon ambient del Grup i vaig aprendre del que ens explicava el Guia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s