Premi per la meva obra “Connectem l’escriptura amb les emocions.

Proposta d’innovació de cursos d’escriptura com a viatge interior.

Dijous 1 de març em van lliurar el premi Armengol Mir a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya per la meva obra “Connectem l’escriptura amb les emocions. Proposta d’innovació de cursos d’escriptura com a viatge interior”. Fundació Escola Cristiana de Catalunya

Em va fer entrega del premi el Pare Enric Puig, Secretari general de la FECC i Alfons Morales Gerent de l’editorial Baula. Em van acompanyar la directora de Primària Laura Badia i la directora d’Infantil Gemma Soley de l’Escola Pia de Sabadell.

És un treball d’interiorització on es potencia l’hàbit d’escriure en relació a l’expressió des del sentiment: “L’escriptura millora la qualitat de l’ensenyament , ajuda els alumnes a connectar amb el seu món interior: les seves emocions, a descobrir valors i a ser més assertius”.

Premio por mi obra “Conectamos la escritura con las emociones”.

Propuesta de innovación de cursos de escritura como viaje interior.

Jueves 1 de marzo me entregaron el premio Armengol Mir en la Fundación Escuela Cristiana de Cataluña por mi obra “Conectamos la escritura con las emociones. Propuesta de innovación de cursos de escritura como viaje interior “. Fundación Escuela Cristiana de Cataluña.

Me hizo entrega del premio el Padre Enrique Puig, Secretario general de la FECC y Alfonso Morales Gerente de la editorial Edelvives. Me acompañaron directora de Primaria Laura Bahía y la directora de Infantil Gemma Soley de la Escuela Pía de Sabadell.

Es un trabajo de interiorización donde se potencia el hábito de escribir en relación a la expresión desde el sentimiento: “La escritura mejora la calidad de la enseñanza, ayuda a los alumnos a conectar con su mundo interior y sus emociones, a descubrir valores y a ser más asertivos ”

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s