Xerrada de viatges solidaris Girona 10-5-18

Vam participar en el 6è Cicle de primavera de xerrades sobre a viatges a la Biblioteca Salvador Allende de Girona organitzat per la llibreria ULYSSUS.
Us en faig un petit resum:
Els viatges solidaris són una oportunitat excel•lent per conèixer, compartir i descobrir altres maneres de viure i d’entendre el món. He viscut autèntiques experiències personals connectades a la tasca d’ONG’s del país.
Durant l’acte junt amb la Rosa Pi vam comentar l’audiovisual de l’experiència viscuda.

El 2002 vaig visitar el Senegal per a conèixer les escoles del país. Durant dotze anys, vaig realitzar altres viatges solidaris i culturals a Senegal, Gàmbia i el País Bassari. L’estimació pel continent africà es va anar fent més gran i més fonda.
He viscut autèntiques experiències personals connectades a la tasca d’ONG’s del país. Aquestes aventures m’han anat portant una veritable transformació sensorial i espiritual. El desig de voler conèixer les civilitzacions africanes en la seva essència, m’ha aportat una gran riquesa personal.
Els viatges solidaris són una oportunitat excel•lent per conèixer, compartir i descobrir altres maneres de viure i d’entendre el món. Solem tenir una visió del viatge com quelcom lúdic i destinat a la pura evasió. En canvi amb aquestes rutes solidaries, es pot entrar al cor del país i revelar aspectes de la vida de les persones que, altrament, quedarien ocultes. Viatjo tot seguint el batec de la vivència autèntica i la solidaritat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s