Presentació del llibre: Totopos Mole i Mezcal Biblioteca Vapor Badia 10-10-18

Em sento molt feliç de com va anar. Vaig estar ben acompanyada amb els meus fills, l’Enric l’editor em va animar a continuar escrivint. Amb la Rosa companya de viatge vam comentar les fotos del viatge a Mèxic i a Guatemala. El Pau em va dir coses molt boniques que em va fer emocionar, la Pao amb la seva veu dolça va entonar cançons mexicanes i vam acabar cantant tots plegats. Gràcies a tots els que vareu venir, va ser una vetllada inoblidable!

 

Presentación en la Biblioteca Vapor Badia, del libro de México y Guatemala
Abrió el acto Enric Soler, editor de Tushita y me presentó mi hijo Pau que vive en México, sus palabras me emocionaron. Su compañera Paola, mexicana, con su dulce voz nos obsequió interpretando canciones de su país. Junto con Rosa compañera de viaje comentamos las fotos del viaje a México y Guatemala. Fue una velada inolvidable en la que participó todo el público cantando.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s