GOSPELFEST un esclat d’emocions

Aquestes imatges tenen uns quants anys de diferència i totes em connecten amb la màgia del gospel.
La primera part és de quan vam fer el taller de 300 cantaires amb el Whitman. Allà vaig sentir que quan cantava enmig del grup se’m posaven les emocions a flor de pell. Vaig recollir l’experiència dels cantaires en el meu llibre: Chicago o una inmersió al bressol del gospel. El seu ressò a Catalunya.
La segona part és de l’Assaig General de GOSPELFEST on som 600 cantaires. Aquí he reviscut amb més força l’energia del gospel. Estic convençuda que el concert del 16 de novembre a l’Auditori del Forum de Barcelona, serà un esclat d’emocions. Us espero per compartir junts la gran festa de Gospel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s