Xerrada Mèxic a l’Antic Mercat Sant Joan de Sabadell. 9-10-19

 

He impartit una xerrada  sobre Mèxic, dins el marc de les Cultures d’arreu del món al centre d’activitats per la gent gran, al  Mercat Sant Joan de Sabadell. Ha participat a la tertúlia   Merce Boladeras, que va viure uns anys en aquest país. Les dues tenim  en comú una part del nostre cor  amb els mexicans, que hem transmès als participants. Esperem que s’hagin emportat una nova  visió de Mèxic.

4 comments

  1. Per a mi va ser un plaer fer la xerrada amb tu. Ja vaig ser a la teva presentació del llibre sobre Mèxic i Guatemala fa dies, aquesta segona vegada, encara la vaig gaudir més. Enhorabona Conxita i gràcies.

    1. Moltes gràcies Mercè! A mi també em va agradar compartir amb tu la xerrada sobre Mèxic! Va ser enriquidor escoltar les experiències que ens vas explicar sobre el que vas viure en aquest país mexicà.

  2. Moltes gràcies Conxita, i també a la Mercè. Ha estat una xerrada interessant i engrescadora per anar a visitar Mèxic i gaudir-ne del seu cel, la natura, les seves riqueses i la seva gent, sobre tot des del respecte a la seva cultura.

  3. Jimena t´estic agraida per organitzar aquesta xerrada sobre Mèxic. Per mi va ser un plaer parlar d’aquest país on hi estic vinculada per mitjà del meu fill. Per escriure el llibre: Totopos Mole i Mezcal he pogut aprofundir sobre la seva cultura i la seva gent. Admiro els mexicans per la forma de viure el present i m’encisa l’alegria que transmeten.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s