Imatges de La coberta del llibre sobre Benín i Burkina

Aviat es publicarà el nou llibre de les experiències dels viatges a Benín i Burkina Faso. Desitgem que pugueu gaudir i descobrir aquests paisos africans poc coneguts.

6 comments

  1. Enhorabona per aquesta nova presentació que permetrà conèixer aquests racons geogràfics i humans de primera mà per les experiències viscudes com acostuma a fer na Conxita Tarruell amb la participació incansable de la seva companya de viatges Rosa Pi. Gracies per aquest nou regal, a part de la vostra amistat.

  2. Gràcies Josep per donar-nos ànims! Ets un bon amic i col.la borador en les presentacions que gaudim plegats!

  3. Rosa, estic molt contenta de poder realitzar els projectes dels llibres juntes. Moltes gràcies per la teva `col·laboració i per animar-me a seguir endavant.

  4. Gràcies Conxita, jo he descobert el món dels contes i m’he introduït a la literatura creativa amb els cursos que imparteixes de “conèixer les emocions a través de l’escriptura”. Ara podrem gaudir d’aquest nou llibre dels nostres viatges a Benín i Burkina Faso amb dos contes meus! Segur que aquest nou llibre agradarà amb escreix als lectors de literatura de viatges i tot el relacionat en conèixer nous hortizons.

  5. Endevino que serà un llibre molt interessant, de 2 països que no sabia ni que existien!! Gràcies Conxita per obrir-me els ulls!! Una forta abraçada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s