LINk entrevista TV Sabadell Vallès del llibre Totopos Mole y Mezcal- 21-5-21

Ens fan una entrevista a TV Sabadell Vallès al programa: “De camino a tu lado, de  José Manuel Morales”. Sortirem en directe, Conxita Tarruell i Rosa Pi, el divendres 21 a les 21 hores al canal 45. Ho podeu veure per youtube al link : https://youtu.be/Ry1AdIvmR98

Parlem del llibre: Totopos Mole y Mezcal. Viajes culturales por México y Guatemala. Ambdues comentem les experiències d’aquests viatges. Us animem a veure aquest programa i podreu viatjar virtualment per aquests països. 

Per altra banda si voleu participar presencialment us convidem el dimecres 26 a les 18.30h a la Biblioteca de Ponent de Sabadell. Podreu transportar-vos a  països de l’Àfrica i d’Amèrica a través d’imatges i lectures dramatitzades dels llibres: TOTOPOS, MOLE I MEZCAL i LA KORA I EL GRIOT. Hi ha places limitades, de manera que si us engresqueu us haureu d’apuntar per reservar lloc en aquest enllaç  http://bit.ly/koraigriot  o bé apuntar-se a  la BIBLIOTECA DE PONENT Plaza Ovidi Montllor, 5. SABADELL

ENTREVISTA TV SABADELL VALLES DEL LIBRO TOTOPOS MOLE Y MEZCAL- 21-5-21

Nos entrevistan en TV Sabadell en el programa: “De camino a tu lado, de José Manuel Morales”. Saldremos en directo, Conxita Tarruell y Rosa Pi, el viernes 21 a las 21 horas en el canal 45. Lo podeis ver por youtube en el link https://youtu.be/Ry1AdIvmR98

Hablamos del libro: Totopos Mole y Mezcal. Viajes culturales por México y Guatemala. Ambas comentamos las experiencias de estos viajes. Os animamos a ver este programa y podreis viajar virtualmente por estos países.

Por otra parte, si deseáis participar presencialmente os invitamos el miércoles 26 a las 18:30 en la Biblioteca de Ponent de Sabadell. podréis transportaros por países de África y de América a través de imágenes y lecturas dramatizadas de los libros: TOTOPOS, MOLE Y MEZCAL y LA KORA Y EL GRIOT. Las plazas son limitadas, por lo que si os animáis deberéis apuntaros para reservar en este enlace http://bit.ly/koraigriot  o apuntarse en la BIBLIOTECA DE PONENT Plaza Ovidi Montllor, 5. SABADELL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s