Et vols inscriure al curs d’escriptura a l’escola d’estiu del 5 al 9 de juliol?

Prepara’t per escriure amb el cor, per connectar amb les teves emocions, redescobrir-les i ser més lliure escrivint. Anima’t i aprendràs a narrar les teves històries. El curs combinarà sessions online (plataforma Teams) amb la visualització d’uns vídeos d’exercicis que es comentaran i es compartirà l’experiència més tard en directe. Si et vols inscriure, ja queden pocs dies per fer-ho. Places limitades. Trobaràs més informació a l’enllaç: https://www.cdl.cat/cursos-i-activitats?of=1376

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s