LA KORA I EL GRIOT al FOMENT VILANOVÍ 19-6-21

La presentació del llibre LA KORA I EL GRIOT s’ha realitzat al FOMENT VILANOVÍ, un espai molt adequat per aquest acte i amb una posada en escena força llampant. Decorat amb teles multicolors, instruments i figures  africanes i tot això acompanyat d’una projecció d’imatges dels viatges. Els primers ponents han estat: Joan Ferrer i Montse Massana, amics i companys de viatge. Han llegit fragments del llibre i un article de l’Eix diari de Teresa Costa-Gramunt sobre les vivències en diversos països africans  i d’aquest darrer llibre. Tot seguit l’autora del llibre Conxita Tarruell i Rosa Pi escriptora de contes, han compartit les seves experiències amb els assistents. S’ha acabat l’acte amb signatures de llibres i brindant amb cava.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s