LA KORA I EL GRIOT al FOMENT VILANOVÍ 19-6-21

La presentació del llibre LA KORA I EL GRIOT s’ha realitzat al FOMENT VILANOVÍ, un espai molt adequat per aquest acte i amb una posada en escena força llampant. Decorat amb teles multicolors, instruments i figures  africanes i tot això acompanyat d’una projecció d’imatges dels viatges. Els primers ponents han estat: Joan Ferrer i Montse Massana, amics i companys de viatge. Han llegit fragments del llibre i un article de l’Eix diari de Teresa Costa-Gramunt sobre les vivències en diversos països africans  i d’aquest darrer llibre. Tot seguit l’autora del llibre Conxita Tarruell i Rosa Pi escriptora de contes, han compartit les seves experiències amb els assistents. S’ha acabat l’acte amb signatures de llibres i brindant amb cava.

2 comments

  1. Agraeixo molt haver llegit els llibres de viatge de Conxita amb el seu estil viu i entusiasta. Aquest darrer volum ” La Kora i el Griot” et trasllada a uns ambients plens de sorpreses, bellesa natural i bellesa de les persones que mereixen ser visitades i mirades amb tanta estimació. Sou molt agosarades i intrèpides! Felicitats per transmetre tant d’amor a la vida!

    1. Moltes gràcies Teresa per llegir els meus llibres i animar-me a continuar escrivint. M’agrada molt tot el que dius sobre aquestes terres africanes i les persones que coneixem mentre compartim vivències. Has captat el missatge que vull transmetre en escriure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s