Els viatges de Benín i Burkina a Viladecavalls 14-10-21

Avui hem presentat el llibre la Kora i el Griot a Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls. La presentació  ha anat a càrrec de Mati Segura, psicòloga. Conxita Tarruell i Rosa Pi  han parlat de les experiències viscudes a través d’imatges. Ha estat un acte molt enriquidor amb un públic ben implicat. Estem agraïdes de la bona acollida dels responsables de la biblioteca.

Avui hem presentat el llibre la Kora i el Griot a Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls. La presentació  ha anat a càrrec de Mati Segura, psicòloga. Conxita Tarruell i Rosa Pi  han parlat de les experiències viscudes a través d’imatges. Ha estat un acte molt enriquidor amb un públic ben implicat. Estem agraïdes de la bona acollida dels responsables de la biblioteca.

One comment

  1. Viatjar per Àfrica és molt diferent a viatjar per Europa. A les capitals europees només has de mirar i ja veus monuments o catedrals precioses, però els viatges a l’Àfrica són viatges de sensacions, i les sensacions no tothom les percep de la mateixa manera.
    Benín i Burkina Faso, són dos països molt africans on no es fan safaris fotogràfics. La Conxita, en aquest llibre, ens parla de vestits acolorits perquè a l’Àfrica hi ha molt color. També ens parla de la vivències al voltant dels mercats i ens fa sentir la vida de les ciutats plenes de gent, amb moltes motos i bicicletes per uns carrers que, si estan asfaltats, tenen molt sots i conducció a cop de clàxon.
    Però quan t’allunyes de les ciutats, pots sentir el cotó acabat de collir a les mans, petits poblats on la vida es viu al carrer, on els nens se t’acosten i la gent canta, canta per tot, amb una música africana amb molta força.
    Mati Segura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s