A la biblioteca de Rubí hem viatjat per Àfrica i Amèrica

Avui divendres 5 de novembre, a la biblioteca de Rubí s’ha  presentat els dos darrers llibres , sobre Mèxic i Guatemala, i Benín i Burkina Faso, de la Conxita Tarruell amb un públic participatiu. La Núria Crespo ha introduït l’acte parlant dels significats dels títols dels llibres: Totopos, Mole y Mezcal, i la Kora i el Griot. L’autora ha explicat el motius que l’han portat a viatjar a aquests països. La Rosa Pi ha parlat dels seus contes inspirats en ambdós continents.  La Núria Puig ha fet una lectura d’alguns fragments extrets dels llibres, acompanyada d’imatges. A l’acabar l’acte els assistents han preguntat amb molt interès qüestions relacionades amb aquests territoris. S’ha produït un petit col·loqui en un ambient distès. El públic ha adquirit els llibres que les autores han signat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s