Magnífica vesprada dijous 25 de novembre a la Unió Excursionista de Sabadell

Ha obert l’acte el president de la UES Josep M. Manyosa. Núria Crespo ha exposat el sentit del títol del llibre i ens  ha introduït a Benín i Burkina Faso, acompanyat d’imatges i amb música de la Kora. L’autora ha parlat de la seva passió per les terres africanes i tot el que l’ha motivat a escriure. Rosa Pi ha  fet una pinzellada  dels seus contes. Josep M. Roviralta ha llegit textos del llibre amb una molt bona interpretació. Com a cloenda ha actuat la coral La Carena de la UES dirigida  per Marc Alguersuari amb dues cançons africanes. El nombrós públic hi ha participat amb entusiasme.Tots junts hem gaudit  d’una entranyable vesprada!

  📸  Reportatge Esteve Barnola, fotògraf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s