Xerrada audiovisual sobre Benín i Burkina Faso a Sabadell

El dijous 17 de febrer, a l’auditori de la Puríssima, s’ha presentat “La Kora i el Griot”  el darrer llibre de Conxita Tarruell. Ha començat l’acte amb un auditori ple. Mossèn Joan Nadal ha fet la introducció parlant de la implicació de l’autora a la parròquia. A continuació Núria Crespo  ha comentat el significat del títol i també  ha destacat els temes més rellevants del llibre. Conxita Tarruell  i  Rosa Pi que ha escrit dos contes, han exposat  els motius que els ha portat a viatjar per Benín i Burkina Faso. Han parlat  de les experiències viscudes, acompanyades d’imatges que han endinsat el públic en aquests països. En acabar han signat els llibres i alguns dels assistents han comentat amb les autores sobre punts de la xerrada. Tot plegat ha estat enriquidor.

Reportatge fotogràfic  Joan Llorens

4 comments

  1. Gràcies Conxita, per les teves aportacions i vivències plasmades en els teus llibres .Admiro el teu compromís, entusiasme i valentia per descobrir altres monts, cultures i paisatges .La curiositat i el coneixement són una gran virtut i tu n’ets un bon exemple .

  2. Et felicito Conxita, Hem passat un rato molt agradable i sorpreses amb aquest viatge tan interessant i enriquidor que veu tenir la valentia de portar a terme.
    Moltes felicitats a totes les companyes que han colaborat per arribar a confeccionar aquest llibre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s