Entrevista a TV Sabadell

Em fa molta il·lusió compartir l’entrevista  que m’han fet a TV Sabadell sobre el meu desè llibre: Les veus de Mekong. Ens endinsem per Laos, Cambodja, Vietnam, Tailàndia i Myanmar. Sant Celoni: Tushita Edicions, 2022.  S’inclouen cinc contes de Rosa Pi Masvidal.

Parlo de les persones que m’han ajudat a fer possible que ara es publiqui el meu desè llibre de viatges. Han format part com una peça important per crear aquesta cadena humana que m’ha ajudat arribar fins aquí.

Espero que us agradi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s