Xerrada  a la Biblioteca Central de Terrassa 31-3-22

Ha introduït l’acte el Germinal, coordinador de Terrassa llegeix. L’Aurèlia ha presentat les autores, ha llegit contes i fragments dels llibres: Totopos, Mole i Mezcal i de la Kora i el Griot. La Conxita ha explicat com treballa les emocions perquè de cada país en treu una lliçó. La Rosa ha parlat dels seus contes publicats dins els llibres. Les dues viatgeres s’han enriquit de l’ambient, la franquesa i la generositat de la gent d’aquests països: Mèxic, Guatemala, Benín i Burkina Faso. Han vingut molt plenes d’experiències amb ganes de transmetre-ho i el públic han tingut l’oportunitat de gaudir-ne. Els assistents han posat atenció i han connectat bé. Ha estat una trobada interessant perquè han exposat amb imatges les impressions dels quatre viatges.

Reportatge fotogràfic d’Ona Flix i Rosa Alsina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s