Quatre dones que senten amor per Àfrica

El nostre agraïment al Centre Cultural de Sant Vicenç de Sarrià, per deixar-nos l’espai, facilitar-nos l’activitat i també a tots els que ens vàreu acompanyar en aquesta primera experiència, que podríem dir-ne “Reunió d’ànimes de Benín i Burkina Faso”.

Vàrem comprovar que quatre dones que passen pel mateix camí en diferents circumstàncies, amb l’objectiu de conèixer món, transmetre noves cultures, música i colors. Tenen una estimació en comú, l’Àfrica. El seu cor ho pot manifestar de diferents maneres, amb l’escriptura, la pintura, el voluntariat, i a la vegada totes es complementen.

Va ser una experiència molt enriquidora la col·laboració entre nosaltres, així com el debat que es va crear al final de l’exposició i amb la complicitat de tots els assistents. 

Es va superar amb escreix totes les expectatives que teníem, i això va ser possible gràcies a tots vosaltres, mil gràcies a tots i penseu que l’èxit d’aquesta trobada és compartit entre tots i totes. Continuarem.

Nuria, Conxita, Rosa i Montse.

Reportatge fotogràfic Dèlia Alacuart i Rosa Maria Piqué

2 comments

  1. Ha estat una trobada amb un grau elevat de sensibilitat, interessant pel contingut vivencial i amb forts elements per a la reflexió. Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s