Diada de Sant Jordi 2022

De bon matí hem anat a Barcelona a la llibreria Altair i hem signat el nou llibre: Les veus del Mekong. Després ens hem desplaçat fins a Terrassa, malgrat la pluja i el vent hem anat venent a la parada de l’Ateneu Terrassenc. Quan hem arribat a Sabadell, una forta ventolera havia desmuntat les parades d’autors, de la Plaça Ajuntament, i ens han enviat la Biblioteca Vapor Badia per les signatures. Ha estat una diada amb entrebancs, però al final hem acabat satisfetes.

A continuació reportatge fotogràfic de Maria Rosa Raspall de la diada a Terrassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s