Ens trobem a l’Espai Àgora per parlar d’Indoxina 6-5-22

Avui, al vespre han  presentat a l’Espai Àgora de Sabadell el darrer llibre de la Conxita Tarruell “Les veus del Mekong” amb cinc contes de Rosa Pi. La presentació ha comptat amb la presència d’un públic que ha demostrat el seu interès per aquests països d’Indoxina durant el col·loqui final. Reportatge fotogràfic d’Esteve Barnola.

2 comments

  1. Moltes gràcies Conxita, ets molt activa, avui he començat a llegir el teu llibre i crec m’agradarà molt, com tu dius en la dedicatòria seré una viatgera virtual, estic encara pel Vietnam i t’explicas super bé, és veu ho disfruteu intensament i ho transmets a la lectura. També m’agrada molt el pròleg de la Rosa, es veu com et valora com escriptora i com amiga.
    Rosina Cabanas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s