Participem a la Rambla del turisme a Sabadell 14-5-22

Us portem a fer una ruta per tres continents. Amèrica: Brasil, Perú, Equador, Costa Rica, Cuba, Guatemala, Mèxic, Chicago. África: Etiòpia, Sud-àfrica, Gàmbia, Senegal, Benín i Burkina Faso. Àsia: Xina, Vietnam, Cambodja, Laos, Tailàndia i Myanmar.

La Conxita parla, de quan torna de cada viatge, de la maleta que porta plena de vivències i dels valors que l’han transformat i l’han fet redescobrir un nou esser. La Rosa fa la seva aportació explicant el lloc del país on s’ha inspirat per escriure un  conte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s