Aniversari ACAU al MAC. Parlem de Burkina i cants de coral

El dimarts 20 desembre  al Museu d’Art de Cerdanyola ens han convidat per celebrar el 25è Aniversari de l’ong ACAU. Mercè Burgués ha passat un vídeo de tots els projectes que han realitzat durant aquests anys a Catalunya i a Burkina Faso. A continuació han actuat la Coral Dones per la Pau dirigida per Conxi Gil  i acompanyada al piano per Arnau Ferrer, que han amenitzat l’acte amb cançons nadalenques. Conxita Tarruell i Rosa Pi  han parlat del llibre La Kora i el Griot i han passat imatges de les experiències a Burkina Faso, que han comentat junt amb la Mercè. Ha estat una vetllada festiva per commemorar aquest treball de voluntariat per fer un món millor.

Reportatge fotogràfic Carme Tarrida Bonet i Manel Navarro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s