Parlem de Benín i Burkina Faso al Principat d’Andorra

Divendres 28 d’abril  hem presentat el nostre llibre: La Kora i el Griot. Les autoritats ens han acollit a la sala Sergi Mas de la Casa Comuna de Sant Julià de Lòria, de la mà de la Rosa Duró filla del poble i cooperant a Burkina Faso. Ha assistit un públic atent, que  a través de les fotografies i les nostres explicacions han seguit el viatge de Benín i Burkina Faso. 

Agraïm la presència del Cònsol Major Josep Majoral, la segona Cònsol Mireia Codina, el Conseller de medi ambient i sostenibilitat Rossend Duró, la Consellera de Cultura i Educació Sònia Carrillo,  la presidenta de Mans Unides Meritxell Farrero i també als amics i familiars que ens han acompanyat.

Reportatge fotogràfic d’ Elisabeth Gil i Lluís Tarruell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s