Diada de Sant Jordi 2024

Ha estat una jornada plena d’activitats en quatre ciutats diferents. Al matí, ens hem dirigit al Palau de la Virreina de Barcelona per a l’esmorzar organitzat per l’Ajuntament, a través de l’ICUB, sota l’ombrel·la de Barcelona, Ciutat de la Literatura per la UNESCO. Hem estat convidades per l’AELC Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Allà hem tingut l’oportunitat de trobar-nos amb Txell Feixes, de qui en parlem en el llibre sobre el viatge al Líban. Com és costum, també hem retrobat el nostre amic escriptor Salvador Domènech.

Després de sortir del Palau de la Virreina, hem passat per l’Ateneu Barcelonès per veure la cartellera de l’escola d’escriptura 23/24, on s’exhibeixen els llibres publicats pels alumnes. Hem experimentat una gran satisfacció en veure la coberta del nostre nou llibre: “Empremtes de la Ruta de la Seda: Viatgem a Uzbekistan, Oman, Líban i Jordània” de Conxita Tarruell i Llonch, que inclou contes de Rosa Pi Masvidal, publicat per Tushita edicions. També hem admirat la coberta del conte “Un amic a l’Àfrica” de Rosa Pi Masvidal, amb les il·lustracions de Marina Buxó Casanovas.

Tot seguit, ens hem traslladat a la Plaça de la Masia de Can Turu de Viladecavalls, convidades per la Biblioteca Pere Calders, on hem tingut l’oportunitat de signar els nostres llibres en un ambient festiu i acollidor, tal com ens hem sentit en altres ocasions en aquesta localitat.

A migdia, hem arribat a Terrassa, al Raval de Montserrat, convidades per l’Ajuntament. Durant la nostra estada, hem interaccionat amb diverses persones interessades en la literatura, creant una bona connexió amb tots els assistents.

A la tarda, hem anat a Sabadell on hem visitat les parades de la UES i de la Fundació SID Moskitia, així com les llibreries que on hi ha exposats els nostres llibres. Després, ens hem dirigit al Racó del Campanar per signar llibres a la taula d’escriptors locals, on hem rebut la visita de lectors interessats en la nostra obra. La Rosa també ha participat en una tertúlia a Radio Sabadell, dirigida per Karen, juntament amb altres autors de contes com David Vila i Carme Falguera.

Estem plenament satisfetes d’aquesta Diada de Sant Jordi intensa i participativa, a la qual el bon temps ha afegit un toc encara més especial.

6 comments

  1. Un preciós àlbum de fotos d’una jornada de les més boniques de l’any: Sant Jordi!

  2. Un no parar!! Us felicito per les ganes que hi poseu i que tot us anés tant bé. El temps també va acompanyar. Bon reportatge !

    Anna Sallés

  3. Bonito reportaje y bonitas fotos del día de Sant Jordi. Enhorabuena por transmitir vuestras vivencias de esa genial manera. Os aseguro que me hacéis vivirlas, con la lectura de vuestros libros de viajes y cuentos. Animo y a seguir viajando y escribiendo.

    Mari Pau (Peñíscola)

    1. Maria Pau moltes gràcies! Ens alegrem que la lectura dels llibres i els contes t’hagin fet viatjar. Tenim ganes de seguir viatjant i escrivint.

Deixa un comentari