Audiovisual Etiòpia

 

 

Programa
Ens presenta el seu recorregut per Etiòpia durant un mes: La ruta pel sud és com un viatge a la prehistòria, on es pot conèixer l’insòlit món de les tribus. Al Nord es descobreix el gran patrimoni cristià ortodox. I també es pot passejar per la quarta ciutat santa d’Islam. Finalment veurem la col·laboració en un orfenat a Addis Abeba, on les històries de cada nen li han tocat el cor.

Reflexiona sobre l’experiència viscuda i diu:“estic satisfeta perquè he après a viure d’una manera diferent a la que estic acostumada”.

Els etíops,són acollidors i amables, admiro la seva fortalesa. Crec que si a la humanitat passes una gran desgràcia, ells serien dels que sobreviurien, perquè han après a viure amb el mínim. Cada viatge que faig, em fa sentir més agermanada amb la gent d’altres cultures i m’adono que vivim en un món global, en el que tot està connectat i tenim més coses en comú de les que ens imaginem”

 Si vols descobrir un país insòlit, no et perdis aquest reportatge d’Etiòpia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s