Totopos Mole i Mezcal a l’Ateneu Barcelonès 14-12-18

En l’acte de la presentació del llibre sobre viatges culturals per Mèxic i Guatemala a l’Ateneu Barcelonès, vaig estar molt satisfeta de la gran assistència de públic que hi va haver. Jordi Muñoz, responsable de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, ens va donar la benvinguda a la casa literària, on he realitzat cursos d’escriptura i he conegut al Xavier Jové, doctor en interrelacions literàries i escriptor. En Xavier va fer una encertada interpretació i descripció del llibre que va agradar molt a tothom. Amb la companya de viatge Rosa Pi vam passar fotografies de Mèxic i Guatemala comentant les experiències viscudes. En el torn obert de paraules va intervenir Lluís Tarruell, que va agrair el treball que està fent l’Escola d’Escriptura en el món de les lletres. En acabar moltes persones es van interessar pel llibre i vaig estar una bona estona signant i fent dedicatòries. Em vaig sentir feliç del caliu que vaig rebre del públic lector.

2 comments

 1. Felicitats per l’acte; ha estat molt agradable i reeixit. Espero que sigui l’indicatiu d’una bona acullida del llibre. A destacar la magnífica i encertada presentació que n’ha fet el Xavier Jové.

  Que tinguis unes Bones Festes. Ens anirem retrobant.

  Salvador Castellví

  1. Gràcies Salvador per animar-me !
   Ja saps que fa temps que hi dedico esforços i ara començo a veure els resultats!
   Va anar molt bé, la presentació de la’Ateneu Barcelonès amb el Xavier Jové company de l’escola d’escriptura, doctor en interrelacions literàries.
   Una abraçada
   Conxita

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s