Totopos, Mole i Mezcal a Sentmenat 20-12-18

A la Biblioteca de Sentmenat la directora Núria Ribas ha fet una introducció dels ponents. Tot seguit l’Enric Soler, editor de Tushita ha parlat de la composició i edició del llibre. A continuació l’autora ha explicat  les motivacions que l’han portat a escriure’l. Per acabar amb la companya de viatge Rosa Pi han passat l’audiovisual de les experiències viscudes a Mèxic i a Guatemala,  Els assistents s’han interessat pel llibre i l’autora els ha signat. Ha estat una trobada enriquidora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s