Auditori de la Purissima llibre Mèxic i Guatemala 31-1-19

A l’església de la Purissima de Sabadell varem presentar en el nou Auditori, el llibre Totopo, Mole i Mezcal de Conxita Tarruell i LLonch de Tushita edicions. L’acte es va celebrar el dijous 31 de gener i el va obrir mossèn Joan Nadal rector de la Parròquia. Enric Soler Raspall va presentar a l’escriptora i també va parlar de com creix la seva editorial. Francesc, el fill de l’autora, ens va donar el seu punt de vista de com el fet de viatjar pot ser un motiu de creixement i d’aprenentatge. Josep Mª Roviralta ens va fer un tastet de dos textos del llibre amb una lectura clara i concisa que va animar al públic a llegir-lo. La Rosa Pi Masvidal companya de viatge, junt amb l’autora varen comentar les fotografies de Mèxic i Guatemala. Per finalitzar vam tancar la jornada amb Josep Monras Gracia MonPep, ens va transportar per terres mexicanes amb els seus cants i tots els assistents varem acabar acompanyant-lo.
Durant l’acte Toni Barreda  va dibuixar tot el que anava passant i va quedar reflectit com un bon record d’una vetllada literària i musical entranyable. Gràcies a tots els que hi vareu participar!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s