Diari de Sabadell. El personatge. Entrevista 11-3-19

El periodista Guillermo Altarriba del Diari de Sabadell va venir a casa  i em va entrevistar. Vàrem estar una bona estona parlant dels llibres de viatges i en especial del vuitè llibre: Totopos, Mole i Mezcal. Viatges culturals per Mèxic i Guatemala. He fet una gran immersió en aquest primer país gràcies a què el meu fill Pau fa temps que viu allà. Més tard va arribar la fotògrafa Victoria Rovira que va quedar impressionada dels records exposats de diversos països del món. Tots tres varem passar uns moments agradables comentant experiències viatgeres.

DIARI SABADELL PERSONATGE CONXI 11-3- 19 P3-DSB (1)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s