Llibre: Totopos, Mole i Mezcal a l’UES 11-4-19

A l’auditori de la Unió Excursionista de Sabadell hem fet la presentació del llibre: Totopos, Mole i Mezcal. Viatges culturals per Mèxic i Guatemala. Hem començat a rebre al públic amb cançons mexicanes del cantautor  Monpep, que han tingut un bon ressò.

M’ha agradat el que han dit els meus companys instructors de Marxa Nòrdica, Manolo i  Núria. He pogut comprovar que han captat bé el sentit del llibre. Amb ells hem compartir caminades i xerrades en mig de la natura. Josep Maria Roviralta ens ha fet un tastet de dos textos del llibre amb una lectura clara i concisa que ha animat al públic a llegir-lo Amb Rosa companya de Marxa Nòrdica i de viatges hem passat fotografies i les hem comentat. En acabar mentre signaven llibres, ha estat ambientat amb música de mariachis.

Ha estat una vetllada agradable  i entranyable!

 

 

2 comments

  1. Una presentació enriquidora amb un públic interessat en el tema, gaudint de la nostra experiència. Endavant amb els teus llibres Conxita!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s