Us convidem a un tastet de totopos, guacamole i mezcal el 2 de juliol a l’Àgora de Sabadell

El  dimarts 2 de juliol, us convidem a un tastet de totopos, guacamole i mezcal. Serà durant la presentació del llibre de Conxita Tarruell i Llonch Viatges culturals per Mèxic i Guatemala. Anirà a càrrec de Pau Marti Tarruell, autor del pròleg, i amenitzat musicalment per Sucülima, cantautora mexicana.     

Us esperem a tots i us animem a quedar-vos a sopar a l’Àgora de Sabadell. Josep Monràs i Gràcia  (MonPep) cantautor sabadellenc ens oferirà cançons mexicanes amb la seva guitarra per seguir celebrant la festa.  Agrairem  ens confirmeu si us quedeu a sopar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s