Presentem el llibre: Totopos, Mole i Mezcal a la Biblioteca Central d’Igualada 26 de juny 2019

Avui dimecres 26 de juny 2019 hem anat a la Biblioteca Central d’Igualada convidats per la Montse Olivella, companya de la Rosa Pi que comparteix un curs d’escriptura a l’Ateneu Barcelonès.
L’Isabel de la Llibreria Llegim ha estat l’organitzadora de la presentació del llibre: Totopos, Mole i Mezcal de Conxita Tarruell i Llonch

Hem gaudit amb la col•laboració del músic i amic Josep Monràs, que ens ha interpretat cançons mexicanes. Ha estat una trobada literària musical entranyable.

2 comments

  1. Realment una vetllada entranyable, com totes y cada una de les presentacións que he estat de na Conxita. Fa que em senti transportat a indrets i Països dúna manera intima per els detalls y les descripcions que en fa tan ella, com la seva inseperable companya de viatges na Rosa Pi. Llegint els seus llibres pasa exactament lo mateix, peró molt més ampliat. Si a més a més puc col.laborar amb la meva guitarra cantant cançons propies d’aquests llocs, com en aquest cas de Méxic, m’ hi integro d’una manera molt més profunda i personal. Per tant Conxita, gracies per aquests moments i per confiar i comptar en mi. Endevant “Totopos, Mole i Mezcal”.

  2. He quedat satisfeta de la presentació del llibre Totopos, mole i mezcal a Igualada. La companya de curs de Narrativa a l’Ateneu barcelonès, Montse Olivella, ha fet la presentació i ens a acollit a Igualada. La Conxita ha explicat el llibre i la seva trajectòria en escriptura. Les dues hem explicat les imatges dels viatges a Mèxic i Guatemala i per acabar un bon concert amb cançons mexicanes del cantautor sabadellenc Josep Monràs (MonPep). Ha estat entranyable. Molt agraïda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s