Entrevista a radio Sabadell al programa Connectats

El dimecres 4 de setembre m’han fet una entrevista el Pau de radio Sabadell i la Carme de radio Sant Cugat. Forma part del programa Connectats on hi participen també les ràdios: Badalona, El Prat, Castellar i Terrassa.
Ha durat mitja hora i he passat una estona agradable mentre conversava amb ells. Hem parlat dels viatges, els llibres i els cursos d’escriptura. Ha estat acompanyat amb música gospel: “I sing because and happy” de la coral BQB on jo hi canto. En acabar he trial la cançó mexicana de “Volver, volver” interpretada per l’amic cantautor Josep Monràs, Monpep.
Aquí teniu l’enllaç on podreu escoltar:

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s