Curs Escriptura Escola d’estiu del 1 al 5 juliol 2019

Connectem l’escriptura amb les emocions

Curs pràctic per connectar amb les emocions per mitjà de l’escriptura i entendre com els fets del passat afecten el present i futur. Un viatge interior útil per a docents i alumnes per descobrir el gust d’escriure, fluint en la creativitat.

En el curs  Connectem l’escriptura amb les emocions, hi han participat catorze professors. S’ha realitzat a l’ Escola Joan Pelegrí de Barcelona.

Ha constat d’una part teòrica per donar eines i potenciar l’escriptura a l’aula.  La part pràctica ha estat realitzada mitjançant exercicis de moviment i relaxació per a ajudar a la calma mental. Els  educadors han escrit sobre el passat, present i futur per poder aplicar-ho més endavant als alumnes. Han posat nom a les emocions i als sentiments. Ha estat molt enriquidor l’intercanvi d’experiències amb bona connexió entre els assistents.

Agraeixo al Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya que ha  organitzat aquest taller d’escriptura i a tots els participants.

Descobreix coses de tu mateix quan escrius

 

Curso Escritura Escuela de verano del 1 al 05 de julio 2019
“Conectamos la escritura con las emociones”

Curso práctico para conectar con las emociones por medio de la escritura y entender cómo los hechos del pasado afectan el presente y el futuro. Un viaje interior útil para docentes y alumnos para descubrir la escritura creativa.

En el curso “Conectamos la escritura con las emociones”, han participado catorce profesores. Se ha realizado en la Escuela Joan Pelegrí de Barcelona.
El curso consta de una parte teórica que proporciona herramientas para potenciar la escritura en el aula. La parte práctica se realiza mediante ejercicios de movimiento y relajación para ayudar a la calma mental. Los educadores han escrito sobre el pasado, presente y futuro para poder aplicarlo más adelante a los alumnos. Han puesto nombre a las emociones y los sentimientos. Ha sido muy enriquecedor el intercambio de experiencias y la buena relación entre los asistentes, que se ha generado.

Mi agradecimiento al Colegio de Doctores y Licenciados de Cataluña la organización de este taller de escritura y a todos los participantes.

 

Descubre cosas de ti mismo cuando escribe 

 

 

 

 

8 comments

 1. Un plaer haver pogut participar al curs del Joan Pelegrí amb la Conxita Tarruell. Ens ha transmès la importància de saber connectar amb les pròpies emoicions a través de l’escriptura i hem aconseguit un clima de grup molt positiu i enriquidor. Molt bones vacances a tothom !!

  1. Moltes gràcies Oriol!
   Per mi també ha estat un plaer impartir aquest curs amb aquest grup que us heu implicat molt en totes les activitats que hem realitzat. Bon estiu !

 2. Gràcies Conxita per haver-me regalat la possibilitat de tornar a escriure sense presses…M´has regalat tenir un temps per a mi. Un petonàs molt gran per a tu i per a tot al grup de qui he gaudit de la seva companyia al llarg d´aquests dies.

  1. Moltes gràcies Marta! Per mi també ha estat un regal poder fer aquest curs d’escriptura amb vosaltres. Continua buscant el temps per a tu amb aquests entusiasme que desprens. Ànim i endavant.

 3. Un plaer aquests dies amb bons companys i una professora que sap com motivar als seus alumnes. Gràcies Conxita per apropar-me una mica més al món de l’ escriptura i sobretot pel viatge interior dels nostres sentiments. Ha estat molt emotiu escoltar totes les histories del passat, present i futur.

 4. Maria del Mar, et vull agrair tot el que has aportat al grup. Desitjo de tot cor que aquest estiu puguis fer un viatge interior dels teus sentiments quan surtis de la teva zona de confort. Deixa fluir i gaudiràs.

 5. Conxita, t’estic molt agraïda per haver-me donat l’oportunitat i les eines per poder connectar amb les meves emocions i, sobretot, per poder compartir-les amb tu i amb tot el grup.
  També vull donar les gràcies a tots els meus companys que han sabut escoltar, compartir i reflexionar.
  Bones vacances a tots i no deixeu d’escriure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s