Resum de la xerrada Costa Rica pura vida 19-2-2020

El dimecres 19 de febrer he realitzat una xerrada sobre Costa Rica pura vida, al Mercat de Sant Joan de Sabadell.

Ha obert l’ acte la Jimena , responsable de l’ entitat. Tot seguit he fet una introducció del viatge de 2007 que va durar dos mesos i de la transformació personal que em va aportar. Després hem passat dos vídeos de la ruta per aquest país, i del projecte d’intercanvi a les escoles.

Algunes persones del públic han fet preguntes tant del viatge, com del projecte. Les companyes viatgeres que han assistit a l’acte han participat comentant les seves vivències. Després de tretze anys ha estat una retrobada molt emotiva.
Gràcies a tots els qui m’ heu acompanyat!

Conferencia sobre Costa Rica pura vida, en el Mercado de San Juan de Sabadell

Expliqué mi experiencia sobre el viaje de 2007, que duró dos meses, y de la transformación personal que me aportó. Después pasamos dos vídeos sobre la ruta que hicimos por este país, y el proyecto de intercambio en las escuelas. Algunas personas del público pudieron intervenir tanto preguntando acerca del viaje como sobre el proyecto. Las compañeras de viaje que asistieron al acto aportaron también sus vivencias. Tras los trece años transcurridos des del viaje, ha sido un reencuentro muy emotivo.

 

 

.

2 comments

  1. Vaig asistir a l’event i vaig entrar a l’essència de Costa Rica. Junt amb les companyes del viatge i el proyecte, veu trasmetre valentia, esperit aventurer i solidari. Endavant amb Costa Rica Pura Vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s