Experiències amb imatges a Burkina Faso per Mans Unides 21-2-2020

Hem col•laborat en el sopar de la Fam organitzat per Mans Unides. Amb la Rosa  hem mostrat les experiències amb imatges de la nostra estada a Burkina Faso entre 2018-19. S’ha realitzat a la Parròquia de Nostra Senyora de la Mercè de Ciutat Badia. La presidenta Maria Àngels Cabanes ha explicat el nou projecte “Suport educatiu i psicològic a nens, joves i dones refugiats al Líban. Ha estat un acte de sensibilització a la solidaritat als qui més ho necessiten i hi ha hagut un gran nombre assistents que han seguit amb interès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s