La Kora i el Griot a la biblioteca vapor badia 20-4-21

A l’auditori de la biblioteca Vapor Badia hem fet la primera presentació del nou llibre La Kora i el Griot. Ha iniciat l’acte Núria Crespo, autora de l’epíleg, que ha parlat d’aspectes històrics de l’Àfrica i el significat del títol del llibre, acompanyat d’imatges. Tot seguit Conxita Tarruell ha explicat la creació del llibre  durant el confinament i Rosa Pi  ha comentat  els seus dos contes. Les dues viatgeres  han passat  una selecció de les fotografies per aquestes terres africanes. Josep Maria Roviralta actor sabadellenc ha fet una lectura dramatitzada de  fragments del llibre, que ha transportat als assistents a viure les sensacions d’una cerimònia vudú  i altres vivències del viatge  a les tradicions ancestrals de Benín i Burkina Faso. Han col·laborat els artistes Toni Barreda i Anna Sallés que han deixat testimoni de l’acte per mitjà  de dibuixos. Malgrat de les restriccions pel Covid, hi ha hagut una gran participació del públic que s’han interessat pels llibres i les autores els han signat.  Un agraïment a tots els qui ens heu acompanyat.

Reportatge fotogràfic d’Esteve Barnola

6 comments

  1. Un plaer colaborar en la presentació del teu llibre. Vaig gaudir amb les explicacions que vareu fer i de les lectures que es van fer curtes!!

  2. No havia llegit el llibre,creia que la Kora era una nena i el Griot un animalet Africà espantadís.
    Un 10 per la presentació de la Núria Crespo i la vivència que ens vau fer conèixer amb els vostres relats tant impregnats de la Terra que heu palpat amb carinyo.
    Vaig fer un viatge virtual a BENIN i BURKINA FASO.

  3. Em va agradar molt la presentació que vau fer a la Biblioteca Vapor Badia. Molt àgil, amena, distreta, variada… molt xula, vaja. Estic contenta d’haver-hi anat. Ara només em falta llegir el llibre, que té molt bona pinta. Enhorabona a totes dues, una abraçada i fins a la propera.

    1. Moltes gràcies Neus per venir i donar-nos suport! Espero que gaudeixis de la lectura del llibre i facis un viatge virtual per Benín i Burkina Faso.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s