escriptors De sabadell presentem les novetats de Sant Jordi

Una quinzena d’autors locals han hagut de reinventar-se per anunciar les novetats que presentaran aquest 23 d’abril. En lloc de la tradicional signatura de llibres per Sant Jordi, enguany s’ha organitzat una trobada d’autors per conèixer els primers detalls de les seves obres. Els llibres que s’han posat sobre la taula responen a un públic molt ampli.  L’acte s’ha celebrat a la biblioteca Vapor Badia.

Lídia Coll ha presentat els 15 autors locals que oferiran una obra nova aquest divendres, 23 d’abril. L’acte no només ha servit per recuperar una de les tradicions de Sant Jordi, sinó per visibilitzar la literatura i alguns dels seus gèneres: cadascú utilitza la lectura, o l’escriptura, per compartir sensacions que sovint encaixen amb la d’un grup heterogeni molt ampli. Les ganes de viatjar, la lluita entre la raó i les emocions, l’alliberament personal o la cura per la llengua són algunes de les motivacions que els lectors trobaran en les quinze obres que s’han presentat aquest dimecres a la tarda.

“Justament ara que la mobilitat és tan reduïda és quan més podem apreciar els llibres de viatges. La lectura ens pot fer desconnectar de la realitat i endinsar-nos a una realitat totalment paral·lela, sobretot si el fil conductor són les aventures” explica Conxita Tarruell.

La Kora i el Griot. Viatge a les tradicions ancestrals de Benín i Burkina Faso és un llibre que Conxita Tarruell va escriure en ple confinament domiciliari. L’autora explica que aquesta obra li va amenitzar les primeres fases de la pandèmia i la lectura es fa un any després. Així com molts lectors se sentiran identificats amb les sensacions de Tarruell.

L’any passat, alguns escriptors es van quedar amb les ganes de publicar un nou llibre per culpa del confinament estricte i per això ho faran aquest divendres. Altres, ja estan començant a escriure una novetat per l’any que ve i utilitzen les circumstàncies de l’actualitat per inspirar-se.

SANT JORDI  https://www.isabadell.cat/sant-jordi/els-escriptors-es-reinventen-per-presentar-les-novetats-daquest-sant-jordi/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s